Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/15
Добавена 31 мар, 10:49 ч.
4248 Силиконова четка за котки с резервоар за вода
9,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Силиконова четка за котки с резервоар за вода и есенция без измиване

Интегрирайки ефективност и удобство в един продукт, нашата 4 в 1 силиконова четка за почистване на косми с резервоар за вода е перфектното решение за грижа за вашите домашни любимци. Предназначена за котки и кучета, тази четка не само почиства разхлабената коса, но и предотвратява статичното електричество и летящите косми, спестявайки време при къпане и грижа. Зъбците на гребена са специално проектирани, за да се справят с косъма, който пада върху мебели и подложки за гнезда, като това улеснява почистването в дома ви.

Четката е оборудвана с удобна функция за прикрепяне на кърпички за домашни любимци, което я прави още по-практична за почистване. Изработена от меки силиконови косъмчета, тази четка осигурява нежно масажно докосване, което успокоява вашето куче или коте по време на грижата за козината им. Сухата баня, която предоставя, е не само безпроблемна, но и ефективна за оформянето на козината, като ви спестява време и усилия.

Тази четка е революционен начин за поддържане на козината на вашия домашен любимец, като осигурява ефективност в премахването на косъма и комфорт по време на процеса на грижа. С нея можете да подстригвате и масажирате вашето куче или коте по лесен и безболезнен начин, като им осигурявате най-доброто внимание и грижа.
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 08:43 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 56
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar