Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 07 апр, 17:30 ч.
4251 Влагоабсорбатор за кола
6,90 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Интериорни аксесоари
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Влагоабсорбатор за кола

Избирането на влагоуловител за кола е ключово за поддържането на комфорт и безопасност по време на пътуване. Продуктът е разработен, за да предотврати замъгляването на прозорците, което често се случва поради натрупването на излишна влага във вътрешността на автомобила. Той предоставя удобство и лесен начин за борба с този проблем, като абсорбира влагата и я задържа в специално проектирани гранули вътре в себе си, предотвратявайки риска от изтичане.

С нашата иновативна технология на влагоуловителя, излишната влага в автомобила ви бързо и ефективно се поглъща и се задържа, предотвратявайки замъгляването на прозорците и намалявайки риска от неприятни инциденти по пътя. Благодарение на интелигентния индикатор за влага, винаги ще знаете кога е време за презареждане, като просто изсушите торбата с гранули в микровълнова фурна за няколко минути.

Стилният му дизайн от въглеродни влакна го прави не само функционален, но и естетично приятен за всяко автомобилно пространство. Лесно се вписва на предния панел, в конзолата или в жабката на автомобила, като същевременно осигурява ефективност и стил. Вземете си влагоуловител за кола сега и осигурете себе си и вашите пътници с безопасно и приятно пътуване, без излишни грижи за замъгляване и влага.

Комплектът включва:

1 брой Влагоабсорбатор за кола - 400 грама
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 00:18 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 9
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar