Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 07 апр, 17:40 ч.
4257 Мини чистачка за странични огледала с телескопична дръжка
7,10 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Екстериорни неметални аксесоари
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Разнообразете вашето преживяване от шофиране с нашата регулируема мини чистачка за странични огледала! Създадена да осигури перфектно видимост и безопасност на пътя, тази иновативна чистачка е идеалното допълнение към вашия автомобил.


С размери 6,5х22 см в своята компактна форма, тази мини чистачка е удобна и лесна за използване на всяко странично огледало. Независимо дали сте в градски условия или извън града, тя е перфектният помощник за по-добра видимост, особено в условия на лоша видимост поради дъжд, сняг или мъгла.


Най-важното предимство на нашата регулируема мини чистачка е нейната възможност да се разтяга до 98 см, като по този начин осигурява оптимално покритие на повърхността на огледалото, независимо от размера му. Така вие можете да настройвате дължината на чистачката според вашите предпочитания и нужди.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:11 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 10
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar