Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 03 юни, 02:57 ч.
BMW 320 2.0D 177 facelift
15 999 лв
Не се начислява ДДС
Състояние: Използвано
Марка и модел: BMW 320
Двигател: Дизелов
Ск. кутия: Ръчна
Тип: Комби
Година: 2009
Евро 5
Пробег: 297000
Мощност: 177 к.с.
Екстри: 4(5) Врати, Bluetooth \ handsfree, DVD, TV, GPS сист. за проследяване, LED фарове, Авт. контрол на стабил., Аларма, Антиблокираща система, Бордкомпютър, Възд. възглавници - Предни, Възд. възглавници - Стран., Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Ел. прогр. за стабилизиране, Климатик, Кожен салон, Лети джанти, Мултифункционален волан, Навигация, Напълно обслужен, Нов внос, Парктроник, Печка, С регистрация, Сервизна книжка, Серво усилвател на волана, , Тунинг, Халогенни фарове, Централно заключване
Описание
Колата е в много добро състояние за годините си! Винаги обслужвана и добре обгрижвана навреме. Леки външни забележки, нормални за годините си, но нищо фрапиращо. По интериора единствено волана е със забележка. Качваш се и караш. Икономична и надеждна. (7. 4 градско с нормално каране, под 6 извънградско)Всичко ? е платено плюс винетка до 12. 2024г. Добавките които са поставени могат да се отстранят за 10 мин. всички оригинални части се пазят освен радиото. По колата са сменени преди 7000 км: -масло и всички филтри -дискове и накладки -биалетки -нови джанти и нови всесезонни гуми -нов салон изпран цялостно(стария се дава към колата) Евро 5а по талон, ЕКО 4 на стикер (може да карате навсякъде в София) По желание преглед в сервиз по ваш избор. Повече информация по телефона. Възможен е коментар, но не и бартер. Намира се в София. Огледи по всяко време. На някой ако не му харесва цената, да си купи за 7/8 бона и да си я прави!
В Bazar.BG от 28 ноември 2018г.
Последно активен 08 май в 11:16 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 75
Отмени