Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 21 юни, 08:33 ч.
HONDA HRV 1.6 124
5 500 лв
Състояние Ново
Екстри 4(5) Врати, 4x4, Bluetooth \ handsfree, Антиблокираща система, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатик, Лети джанти, Напълно обслужен, Нов внос, С регистрация, Сервизна книжка, Серво усилвател на волана, Централно заключване
Описание
Перфектно техническо и визуално състояние първи собственик два ключа закупена от Автокъща КРАМАР АУТО Стара Загора Септември месец в състоянието което е дошла нов внос МИЛАНО.. Обслужена масла ремаци ролки водна помпа термостат антифриз накладки и челюсти от пред и от зад регулаж клапани гарнитура клапан VITEC 4Х4 автоматично кабели свещи.. Автомобилът беше закупен за мой роднина за да може да се кара до Пловдив и обратно но за съжаление почина .. Не е ходено за риба със нея нито на лов карана е само по асфалт няма ръжда и изгнило купето от долу е като на нов автомобил климатикът работи всичко платено задължително прехвърляне.. Благодаря за вниманието ..
Преглеждания: 520
Обявата не е активна
Намери други обяви в Авто -> Автомобили и джипове в гр. Ямбол