Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/15
Добавена 14 юни, 20:55 ч.
Opel Astra H 1.6 I газ-бензин
4 700 лв
Цената е с включен ДДС
Състояние: Използвано
Марка и модел: Opel Astra
Двигател: Бензинов
Ск. кутия: Ръчна
Тип: Комби
Година: 2005
Евро 4
Пробег: 234900
Мощност: 105 к.с.
Екстри: 4(5) Врати, Антиблокираща система, Бордкомпютър, Възд. възглавници - Задни, Газова уредба, Ел. Стъкла, Климатроник, Лети джанти, С регистрация, Серво усилвател на волана, , Халогенни фарове, Централно заключване
Описание
Продавам личния си автомобил. Аз я карам от 2015 и тогава е регистрирана в BG. Колата е и на газ, като е вписан в талоните. Монтирана е във " Fobos auto gas" , през 2015 година, преди 3 години е сменен изпарителя. Колата винаги е подържана на време. Маслото и филтрите се сменят на 10 хил. км. Свещите се сменят през 20 хил. км. Преди ~8 хил. км е сменен ангренажен комплект . Преди ~ 2 хил. км е сменен и другия ремък с ролка и обтегач. Запалителната бобина е сменена преди 25 хил. км. Акумулатора е купен август месец и има гаранция. Колата има външни забележки все пак не е нова. По нея няма ръжда и технически е ОК. Колата е полу-автонатик и отлично работи скоростната кутия и съединителя. 2 броя ключове. Климатика работи без проблем. Продавам я заради покупка на по нова кола. Коментар на цената на място.
В Bazar.BG от 19 март 2024г.
Последно активен 18 май в 08:37 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 204
Отмени