Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 31 май, 12:07 ч.
VW Bora 1.6 100cc Газ/бензин Клима Автоматик
3 500 лв
Не се начислява ДДС
Състояние: Използвано
Марка и модел: VW Bora
Двигател: Бензинов
Ск. кутия: Автоматична
Тип: Купе
Година: 2000
Евро 3
Пробег: 317000
Мощност: 100 к.с.
Екстри: 4(5) Врати, Авт. контрол на стабил., Аларма, Антиблокираща система, Възд. възглавници - Задни, Възд. възглавници - Предни, Възд. възглавници - Стран., Газова уредба, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатик, Мултифункционален волан, С регистрация, Серво усилвател на волана, , Халогенни фарове
Описание
Газова вписана в талона на колата! Добър автомат. Сменя прилично! Колата винаги пали на бензин. Като си направи 30 градуса си обръща автоматично на газ без да се осеща нищо! ! ! И оттам идва икономията 10л/100газ се равнява на 5л/100 бензин. Все едно карате смарт! ! ! Здравейте, колата е закупена от гр. Хасково преди месец. Собственичката на колата я има от повече от 5 години. Тя самата закупува автомобила от гр. Варна където собственик отново е жена. Колата винаги е била обслужвана на време споделя собственичката на колата. Преди да закупим колата от Хасково не е била карана повече от година и колата е стояла на ръчна и даже ръчната беше блокирала. Затова сменихме 4те спирачни диска на колата заедно с накладките. Сега ръчната спира на 2рия зъб без да задържа! Колата спира само с докосване на върха на обувката! Сменено е маслото и филтъра на автоматичната скоростна кутия. Сменено е маслото, въздушния, масления и филтъра на купето за климатика. Компресора на климатика е сменен с чисто нов от магазина преди 2 години каза собственичката. Климатика направо замразява! ! Към колата идват и 4 зимни гуми с джанти на 90% грайфер. Колата вози меко и без притръсквания и каквито и да е турболенции и вибрации по волана. Всички системи, лампички, копченца и др. Работят: аирбег, абс, ел прозорци, ел. Огледала, борд компютър който показва моментен разход, среден разход и др. Километрите са напълно реални. Извънградски са. Жената е завършила право 5 години в Софийски университет където е пътувала от Хасково до София всяка седмица. 317 хиляди се равняват на 150 хиляди градски. Ако искате срещу 30лв можем да ви я завърнем на колкото километра ви се иска. Колата е здрава и ще ви върши работа дълги години ако си я пазите и ако се научите да си я карате добре. Има дребни забележчици, които некарат колата. Добър външен вид! Възможен коментар на цената за сериозни. Колата небута грам масло. Повтарям колата небута грам масло. Потретям колата небута грам масло! ! ! Собственичката каза, че ремъците на двигателя са сменяни скоро. Така че сядате и карате. Застраховка и преглед платени. Работещ парктроник! Наличен катализатор! Еко категория 2.
В Bazar.BG от 19 юни 2021г.
Последно активен 20 май в 20:57 ч.
гр. Велико Търново
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 249
Отмени
гр. Велико Търново
 
Обратно към обявата