Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 23 май, 07:24 ч.
Хелиотроп, Кървав Камък, Зодиакални камъни, Зодиакални кристали, Зодия Овен, Скорпион, Дева, Риби
4 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Цената е за 1 брой хелиотроп с приблизителен размер 2,5 см. Минимална поръчка 10 лв. В профила ми може да откриете полускъпоценен камъни и сетове за всички зодии.

Хелиотропът, известен също като кървав камък, е камък с мощни защитни и заземяващи свойства. Той е подходящ за различни зодии, като всяка може да извлече специфични ползи от неговите енергийни качества. Ето за кои зодии е особено подходящ хелиотропът:

1. Овен (21 март - 19 април): Хелиотропът може да помогне на Овните да канализират своята енергия и решителност по-ефективно. Той предоставя защитна енергия и помага за поддържане на фокуса и самоконтрола.

2. Скорпион (23 октомври - 21 ноември): За Скорпионите хелиотропът е полезен за емоционално пречистване и трансформация. Той може да помогне на Скорпионите да се освободят от негативни енергии и да поддържат емоционална стабилност.

3. Дева (23 август - 22 септември): Девите могат да се възползват от заземяващите свойства на хелиотропа, който помага за намаляване на стреса и поддържане на психическо равновесие. Той също така подпомага аналитичните и организаторските им способности.

4. Риби (19 февруари - 20 март): Хелиотропът може да помогне на Рибите да се заземят и да намерят баланс между мечтателната си природа и реалността. Той предлага защита и насърчава вътрешния мир и самоувереност.

5. Козирог (22 декември - 19 януари): За Козирозите хелиотропът осигурява сила и стабилност, подпомагайки постигането на техните цели с решителност и устойчивост. Той може да им помогне да преодолеят препятствия и да останат фокусирани.

Хелиотропът е универсален камък, който може да бъде полезен за всички зодии поради своите защитни и заземяващи свойства. Той е особено подходящ за тези, които търсят емоционално и психическо равновесие, защита и вътрешна сила.
В Bazar.BG от 10 февруари 2015г.
Последно активен вчера в 06:13 ч.
гр. Мадан
Смолян
Карта
Преглеждания: 31
Отмени
гр. Мадан, Смолян
 
Обратно към обявата