Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена 19 юни, 14:38 ч.
Продава КЪЩА, гр. Лясковец, област Велико Търново
275 000 € (917 € кв. м.)
Промотирана обява
Не се начислява ДДС
Тип сделка: Продава Къща в гр. Лясковец

Квадратура: 300 кв. м.
Описание
Страхотен имот в град Лясковец. Качествено реновиран с много внимание към детайла , уникално местоположение комбинация от близко, удобно и комуникативно място с хубава хубав подържан двор , много функционално жилищно пространство с всички удобства . Перфектно семейно жилище , вила за голяма фамилия или добър вариант за инвестиция на свободни средства в имот за дългосрочно отдаване под наем или като къща за гости , този имот отговаря на всяко изискване на съвременния купувач. Сградите в имота са реновирани по всички стандарти на съвременното строителство, всички покриви, изолации и основни инсталации са изцяло нови .При реновирането са запазени традиционните акценти , като същевременно жилищното пространство е традиционно и уютно .
Двора е с площ 583,00 м2 , разделен на две части: първата част върху която са разположени имотите която е добре аранжирана с кътове и място за паркиране на няколко коли ,а втората част е отделена с каменен довар и врата се използва за посяване на сезонни зеленчуци и подправки. В градината , между двете къщи е разположен кладенец с хидрифор, който осигурява водата за домакинството и поддържането на двора .

Основната къща е изцяло реновирана на два етажа с РЗП 230 м2 . Първия етаж е обособен като складови помещения , работилница и мазе , както и голямо помещение с вход от градина с френски прозорци, което се използва като лятна кухня с пещ на дърва. По вътрешно стълбище се стига до горния етаж където има голям коридор ,който води до трапезария и хол , кухня и дневен кът , две спални, тоалетна, баня и сауна .
Самостоятелната втора къща в имота е пристроявана с цялата надлежна документация. Състои се от голям отворен дневен тракт с кухненска част - комбинация от естествени материали дърво и камък . Има баня с тоалетна .

Офертите на SELECTBG се качват първо във facebook страницата : https://www.facebook.com/selectbg и ще бъдат качвани в останалите порталите за недвижими имоти след 48 часа. Нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди.
Оценка 4.5 от 73 гласа.
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен вчера в 11:13 ч.
гр. Лясковец
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 464
Отмени
гр. Лясковец, Велико Търново
 
Обратно към обявата