Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 12 юни, 17:18 ч.
4277 Универсален уплътнител за между седалките на кола
9,90 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Интериорни аксесоари
Описание
МОДЕЛ

  • ЗА СТРАНАТА НА ШОФЬОРА

  • ЗА СТРАНАТА НА СПЪТНИКА

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Универсален уплътнител за между седалките на кола

Търсите ли начин да поддържате интериора на вашия автомобил чист и подреден? Нашият универсален уплътнител за между седалките на кола е идеалното решение за вас. Създаден да пасва на 99% от всички автомобили, камиони и SUV-и, този продукт е изключително гъвкав благодарение на своя еластичен материал.

С този уплътнител повече няма да се тревожите за изпадането на дребни предмети като ключове, мобилни телефони или карти в труднодостъпните празнини между седалката и централната конзола. Просто го поставете и той веднага ще запълни празнината, като предотвратява загубата на вещи и поддържа вашето превозно средство подредено.

Специалният дизайн с изрязан отвор за катарамата на предпазния колан гарантира, че можете да използвате предпазния колан нормално и без никакви пречки. Това прави продукта изключително удобен и функционален за ежедневна употреба.

С нашия универсален уплътнител за между седалките на кола ще се радвате на по-комфортно и организирано пътуване всеки ден. Поръчайте го сега и изпитайте удобството и практичността, които предлага този изключителен аксесоар за автомобил.

Характеристики:

Материал: PU

Размери: 42 х 7.8 х 3.5 см

Цвят: черен

Комплектът включва:

1 брой уплътнител за между седалки на кола


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:06 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 16
Отмени