Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена вчера, 20:56 ч.
Дамски парфюм
54 лв
Промотирана обява
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Парфюми EDP
Описание
PRADA PARADOXE EDP 90 ML.-ПАРФЮМ ЗА ЖЕНИ.
Prada Paradoxe улавя същността на неопределимата и вечно развиваща се жена на Prada, която никога не е същата, но винаги е себе си. Наситен с букет от бели цветя, преоткрит в авангарден подпис и уловен в емблематичен, но неочакван триъгълен флакон, ароматът обхваща всички парадоксални измерения на аромата.
Prada Paradoxe обхваща енигматичните аспекти на емблематичните си съставки, за да разкрие нови сетивни изживявания. Prada Paradoxe е интимна материализация и неповторима подредба на измеренията.
Празнувайки многото измерения, в които си взаимодействат противоположностите, Prada Paradoxe предефинира интензивната женска чувственост чрез контраст. Непреходните флорални нотки на букет бели цветя, доминирани от акорди нероли и жасмин, са в комбинация с авангарден олфактивен подпис на Ambrofix и Serenolide, за да създадат интимна и трайна следа, водена от жизнена топлина.
4198 рейтинг
В Bazar.BG от 13 май 2017г.
Последно активен вчера в 20:56 ч.
Бриз
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 152
Отмени
гр. Варна, Бриз
 
Още подобни обяви от Бриз, гр. Варна
Обратно към обявата