Апрески дамски

Оценка 4.6 от 36 гласа.
Намерихме 514 обяви
15 лв
гр. Перник, Мошино вчера, 19:15
70 лв
гр. Павликени, Велико Търново вчера, 18:07
95 лв
гр. Пловдив, Център вчера, 10:43
20 лв
гр. Русе, Възраждане вчера, 10:20
20 лв
гр. Русе, Възраждане вчера, 10:19
20 лв
гр. Русе, Възраждане вчера, 10:17
42 лв
гр. Русе, Възраждане вчера, 10:15
35 лв
гр. Русе вчера, 09:10
45 лв
гр. София вчера, 08:27
10 лв
гр. Русе вчера, 08:03
159,99 лв
67 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа 18 април
25 лв
гр. София 18 април
50 лв
гр. София 18 април
35 лв
к.к. Слънчев бряг, Бургас 18 април
300 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж 18 април
20 лв
гр. Кюстендил, Ильо войвода 17 април
49,99 лв
гр. Пловдив, Южен 17 април
35 лв
гр. Русе, Родина 1 17 април

Защо да носим дамски апрески?

Зимата не е страшна, когато сме обути и облечени топло. А има ли нещо по-топло от пухкави ботуши?

Какво са апреските

Най-общо казано, те са ботуши за ски. С равна дебела подметка, плътна подплата и височина до над глезена. Някои са облечени с шушляков плат, други – с кожа, трети имат и гумена част. Качествените предложения са водоустойчиви, не се хлъзгат и пазят краката топли. Идеални са за зимни разходки в града и планината.

Какви дамски модели ще открием в раздела

  • Някои от моделите са напълно нови, дори с гаранция, а обявите им са публикувани директно от вносител или производител.
  • Други пък са разопаковани, но също неизползвани. Често дамите продават обувки заради сгрешен номер.
  • На страниците ни се предлагат и качествени ботуши втора употреба, но съвсем запазени и готови за носене.
  • Имате избор между апрески от: непромокаема промазана материя, кожа (естествена или изкуствена), комбинация от двете, велур и други.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Изгодните сезонни покупки се откриват най-лесно при нас. Не е нужно да похарчите много, за да се екипирате добре за зимата. На страниците на нашия онлайн базар има отлични попадения на ниски цени. 

Всички обяви са разделени по размери и са добре илюстрирани със снимки. Можете да разглеждате, да отбелязвате в „любими“, да сравнявате и необезпокоявани да изберете най-подходящия за вас модел. Съветваме ви да ползвате опцията за предварително подготвяне на товарителница на нашия сайт. Така ще ползвате отстъпка от куриерската услуга, а и ще можете да маркирате опцията „преглед и тест при получаване“. С нея си гарантирате, че ще погледнете и изпробвате апреските, преди да изберете дали да ги заплатите.

Снегът често изненадва почистващите фирми, но с Bazar.bg той няма да изненада вас. Само трябва да поверите грижата за зимните си обувки на нас!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски апрески в гр. София Обяви за Дамски апрески в гр. Русе Обяви за Дамски апрески в гр. Пловдив Обяви за Дамски апрески в гр. Бургас Обяви за Дамски апрески в гр. Варна Обяви за Дамски апрески в гр. Велико Търново Обяви за Дамски апрески в гр. Плевен Обяви за Дамски апрески в гр. Монтана Обяви за Дамски апрески в гр. Стара Загора Обяви за Дамски апрески в гр. Видин Обяви за Дамски апрески в гр. Хасково Обяви за Дамски апрески в гр. Габрово Обяви за Дамски апрески в гр. Ямбол Обяви за Дамски апрески в гр. Шумен Обяви за Дамски апрески в гр. Пазарджик Обяви за Дамски апрески в гр. Благоевград Обяви за Дамски апрески в гр. Кърджали Обяви за Дамски апрески в гр. Разград Обяви за Дамски апрески в к.к. Слънчев бряг Обяви за Дамски апрески в гр. Добрич Обяви за Дамски апрески в гр. Търговище Обяви за Дамски апрески в гр. Ловеч Обяви за Дамски апрески в гр. Сливен Обяви за Дамски апрески в гр. Кюстендил Обяви за Дамски апрески в гр. Асеновград Обяви за Дамски апрески в гр. Враца Обяви за Дамски апрески в гр. Перник
Подобни предложения: Базар Своге, Базар Пордим, Базар Пирдоп