Часовници

Оценка 4.5 от 682 гласа.
Намерихме 25 953 обяви
TOP обява
20 лв
гр. Стара Загора, Ремиза вчера, 11:37
TOP обява
35 лв
гр. Златица, София област вчера, 12:44
TOP обява
370 лв
гр. Варна, Чайка днес, 06:18
TOP обява
1 100 лв
гр. Благоевград 18 април
85 лв
гр. Русе днес, 07:53
50 лв
гр. Габрово днес, 07:53
30 лв
гр. Габрово днес, 07:53
5 лв
гр. Габрово днес, 07:53
60 лв
гр. Габрово днес, 07:52
65 лв
гр. Габрово днес, 07:52
220 лв
гр. Добрич, Балик днес, 07:52
20 лв
гр. Хасково днес, 07:50
10 лв
гр. Хасково днес, 07:50
85 лв
гр. Видин, Панония днес, 07:49
325 лв
гр. Добрич днес, 07:45
80 лв
гр. Варна, ВИНС днес, 07:45
70 лв
гр. Пловдив, Беломорски днес, 07:41
179 лв
гр. Плевен, Широк център днес, 07:41
20 лв
гр. София днес, 07:41
12 лв
гр. Русе, Широк център днес, 07:40
75 лв
гр. Варна, Изгрев днес, 07:38
55 лв
гр. Асеновград, Пловдив днес, 07:34
30 лв
гр. Смолян днес, 07:28

Часовници

Часовниците винаги с били атрактивен аксесоар, който допълва стила на всеки мъж или жена. Огромното разнообразие от видове предполага, че всеки човек ще намери това, което му подхожда най-много.

Реплика или оригинал

Според бюджета, с който разполагаме, можем да избираме между реплика или оригинал. Съществува и още един, трети вариант - оригинален модел, но втора ръка. Подходящия часовник можете да изберете и по интернет.

С развитието на онлайн пазаруването, вече разнообразието в мрежата е дори по-голямо от който и да било специализиран магазин. На страниците си, Bazar.bg предлага възможността да намерите огромно разнообразие от обяви. Ще имате шанс да изберете и да закупите нов или втора ръка модел на реплика или оригинален часовник.

Какъв часовник да изберем

Най-качествените модели часовници са съответно оригиналните, но те се предлагат на твърде високи цени. Предимството е, че са на практика вечни, като в повечето случаи са самонавиващи се, тоест не е необходимо да правите по тях каквото и да било. Обикновено са водоустойчиви и се изработват с изключително качествени и скъпи материали. От своя страна, репликите са доста по-широко разпространени. Те притежават следните особености:

  • По-ниска цена;
  • Атрактивен външен вид;
  • Понякога може да са издръжливи на вода, но не винаги;
  • Не винаги покриват стандартите за издръжливост, които би трябвало;
  • Износват се сравнително бързо, тъй като се правят от по-евтини материали.
Дамски Мъжки Детски Джобни Смарт часовници Водоустойчиви Стенни часовници Луксозни Гривна Каишки за часовници Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Часовници в гр. София Обяви за Часовници в гр. Пловдив Обяви за Часовници в гр. Варна Обяви за Часовници в гр. Русе Обяви за Часовници в гр. Велико Търново Обяви за Часовници в гр. Бургас Обяви за Часовници в гр. Видин Обяви за Часовници в гр. Стара Загора Обяви за Часовници в гр. Хасково Обяви за Часовници в гр. Казанлък Обяви за Часовници в гр. Шумен Обяви за Часовници в гр. Ямбол Обяви за Часовници в гр. Димитровград Обяви за Часовници в гр. Самоков Обяви за Часовници в гр. Плевен Обяви за Часовници в к.к. Слънчев бряг Обяви за Часовници в гр. Пазарджик Обяви за Часовници в гр. Асеновград Обяви за Часовници в гр. Монтана Обяви за Часовници в гр. Сливен Обяви за Часовници в гр. Габрово Обяви за Часовници в гр. Добрич Обяви за Часовници в гр. Търговище Обяви за Часовници в гр. Перник Обяви за Часовници в гр. Разград Обяви за Часовници в гр. Радомир Обяви за Часовници в гр. Кюстендил Обяви за Часовници в гр. Свищов Обяви за Часовници в гр. Благоевград Обяви за Часовници в гр. Горна Оряховица Обяви за Часовници в гр. Попово Обяви за Часовници в гр. Балчик Обяви за Часовници в гр. Силистра Обяви за Часовници в гр. Кърджали Обяви за Часовници в гр. Смолян Обяви за Часовници в гр. Дупница
Подобни предложения: Хасково евтини скринове , Евтини единични обикновени матраци , Евтини матраци асеновград