23 776

Часовници

Оценка 4.5 от 356 гласа.
TOP обява
22 лв
гр. София, Княжево
TOP обява
130 лв
гр. София, Белите брези
150 лв
гр. Добрич, Изгрев
150 лв
гр. Варна
300 лв
гр. София, Редута
30 лв
450 лв
гр. Пловдив, Тракия
25 лв
гр. Варна
80 лв
16 лв
гр. Добрич
700 лв
гр. Несебър, Бургас
180 лв
гр. София, Център
5 лв
гр. Кърджали
14,90 лв
гр. Добрич
23 лв
80 лв
49,90 лв
29 лв
гр. Добрич
37 лв
гр. София, Витоша
599 лв
гр. Пловдив
600 лв
гр. Пловдив, Старият град
26 лв
15 лв
гр. София, Център
155 лв
гр. Русе, Мидия Енос
175 лв
гр. Русе, Мидия Енос
265 лв
гр. Русе, Мидия Енос

Часовници

Часовниците винаги с били атрактивен аксесоар, който допълва стила на всеки мъж или жена. Огромното разнообразие от видове предполага, че всеки човек ще намери това, което му подхожда най-много.

Реплика или оригинал

Според бюджета, с който разполагаме, можем да избираме между реплика или оригинал. Съществува и още един, трети вариант - оригинален модел, но втора ръка. Подходящия часовник можете да изберете и по интернет.

С развитието на онлайн пазаруването, вече разнообразието в мрежата е дори по-голямо от който и да било специализиран магазин. На страниците си, Bazar.bg предлага възможността да намерите огромно разнообразие от обяви. Ще имате шанс да изберете и да закупите нов или втора ръка модел на реплика или оригинален часовник.

Какъв часовник да изберем

Най-качествените модели часовници са съответно оригиналните, но те се предлагат на твърде високи цени. Предимството е, че са на практика вечни, като в повечето случаи са самонавиващи се, тоест не е необходимо да правите по тях каквото и да било. Обикновено са водоустойчиви и се изработват с изключително качествени и скъпи материали. От своя страна, репликите са доста по-широко разпространени. Те притежават следните особености:

  • По-ниска цена;
  • Атрактивен външен вид;
  • Понякога може да са издръжливи на вода, но не винаги;
  • Не винаги покриват стандартите за издръжливост, които би трябвало;
  • Износват се сравнително бързо, тъй като се правят от по-евтини материали.
Дамски Мъжки Детски Джобни Смарт часовници Водоустойчиви Стенни часовници Луксозни Каишки за часовници Гривна Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Часовници в гр. София Обяви за Часовници в гр. Пловдив Обяви за Часовници в гр. Русе Обяви за Часовници в гр. Варна Обяви за Часовници в гр. Бургас Обяви за Часовници в гр. Велико Търново Обяви за Часовници в гр. Стара Загора Обяви за Часовници в гр. Ямбол Обяви за Часовници в гр. Казанлък Обяви за Часовници в гр. Хасково Обяви за Часовници в гр. Видин Обяви за Часовници в гр. Плевен Обяви за Часовници в гр. Шумен Обяви за Часовници в гр. Самоков Обяви за Часовници в гр. Пазарджик Обяви за Часовници в к.к. Слънчев бряг Обяви за Часовници в гр. Асеновград Обяви за Часовници в гр. Добрич Обяви за Часовници в гр. Габрово Обяви за Часовници в гр. Димитровград Обяви за Часовници в гр. Радомир Обяви за Часовници в гр. Благоевград Обяви за Часовници в гр. Разград Обяви за Часовници в гр. Кюстендил Обяви за Часовници в гр. Сливен Обяви за Часовници в гр. Търговище Обяви за Часовници в гр. Смолян Обяви за Часовници в гр. Попово Обяви за Часовници в гр. Монтана Обяви за Часовници в гр. Свищов Обяви за Часовници в гр. Нова Загора Обяви за Часовници в гр. Силистра Обяви за Часовници в гр. Враца Обяви за Часовници в гр. Кърджали Обяви за Часовници в гр. Горна Оряховица Обяви за Часовници в гр. Перник