381

Детски часовници

49,90 лв
80 лв
гр. Габрово
60 лв
гр. Пловдив, Тракия
27 лв
гр. Велико Търново, Картала
45 лв
гр. Пазарджик
12 лв
170 лв
гр. Стара Загора
5 лв
10 лв
гр. Стара Загора
18 лв
гр. Самоков, София област
19,90 лв
19,90 лв
27 лв
15 лв
гр. София, Гоце Делчев
30 лв
гр. Велико Търново
120 лв
гр. Елин Пелин, София област
80 лв
гр. Пазарджик, Окръжна болница

Детски часовници

Детските часовници са един много важен аксесоар, който всеки родител трябва да помисли. Тук трябва да се отбележи, че далеч не е необходимо да се плащат огромни суми за претрупани с функции модели, които след това няма да се ползват. Важно е просто вашия син или дъщеря да е наясно с времето, така че да придобие навик да спазва график и да се ориентира в рамките на деня.

Какъв модел да изберем за нашето дете

Предлагат се широко разнообразие от детски часовници, както за момичета, така и за момчета. Най-търсени са смарт моделите, които позволяват на родителите да бъдат в постоянен контакт с децата. Това става посредством осъществяването на телефонна връзка и възможността те да се свързват по всяко време. Цените обикновено са в пряка зависимост от функциите на устройството.

Как помага в избора ни Bazar.bg.

Bazar.bg ни дава възможност да открием лесно и да закупим онлайн моделът, който най-точно отговаря на нашите нужди, като съответно можем да избираме измежду голямо разнообразие от обяви. Тук ще имаме възможността бързо да открием:

  • Обикновени или смарт модели;
  • Широк диапазон от цени;
  • Нови или втора ръка устройства;
  • Европейски и световни марки.
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Детски в гр. Русе Обяви за Детски в гр. София Обяви за Детски в гр. Ямбол Обяви за Детски в гр. Бургас Обяви за Детски в гр. Варна Обяви за Детски в гр. Пловдив Обяви за Детски в гр. Казанлък Обяви за Детски в гр. Хасково Обяви за Детски в гр. Радомир Обяви за Детски в гр. Велико Търново Обяви за Детски в гр. Стара Загора Обяви за Детски в гр. Севлиево Обяви за Детски в гр. Пазарджик Обяви за Детски в гр. Плевен Обяви за Детски в гр. Добрич Обяви за Детски в гр. Габрово