Зареждане...

козметични уреди

Оценка 4.7 от 43 гласа.
Намерихме 537 обяви
189 лв
49 лв
гр. София, Зона Б-19
130 лв
гр. Търговище, Вароша
1 200 лв
гр. София, Надежда 2
3 000 лв
899 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
330 лв
7 лв
гр. София
710 лв
гр. Карлово, Пловдив
120 лв
гр. Берковица, Монтана
100 лв
гр. Пловдив, Тракия

Козметични уреди – красива инвестиция

Естествената красота винаги е на мода. Ех, а само ако мъжете знаеха колко усилия коства на всяка дама да бъде „естествено“ красива… В този раздел може да видите някои от основните помагачи в мисията.

Какви уреди за грижа за кожата има

Козметичната индустрия предлага редица възможности за подобряване на състоянието на различните части на тялото.

 • Лицето е привилегировано с най-богат избор от възможности. Дамите (а защо не и господата), които се грижат за добрия си външен вид имат избор от разнообразни процедури за кожа според възрастта, нуждите и състоянието ѝ. Предлагат се възможности за справяне с акнето, за туширане на омазняването, за премахване на пигментни петна, за освежаване на сухата кожа, за заличаване на мимически бръчки... Колкото по-реномиран е козметичният център, толкова повече опции предлага.
 • Тялото също може да бъде глезено по разнообразни начини. Сред най-търсените са терапиите против целулит и за стопяване на мазнини, както и методите за премахване на ненужното окосмяване. Има терапии за зоната на деколтето, за ръцете, за стъпалата, различни видове пилинг и доста други възможности.

Какви козметични уреди ще открием в раздела

Сред многобройните обяви ще попаднете на чудесни предложения както за лична употреба вкъщи, така и за професионално използване от квалифицирани козметици:

 • Разнообразни епилатори (механични, лазерни, фото);
 • Комплекти за кола маска;
 • Йонофореза;
 • Антицелулитни терапии;
 • Машинки за подстригване;
 • Пилинг машини (ултразвукови и други);
 • Професионални комбинирани машини;
 • Дарсонвал;
 • Микродермабразио;
 • Мезотерапия и др.

Защо да изберем Bazar.bg

Без значение дали желаете да разполагате с лични уреди или търсите подходящо оборудване за новия си салон, тук е правилното място. Ниските цени правят инвестицията доста изгодна. А крайният резултат определено си заслужава. Разгледайте нашите обяви!

Лазери Козметични комбайни Дарсонвали Други
Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Козметични уреди в гр. София Обяви за Козметични уреди в гр. Пловдив Обяви за Козметични уреди в гр. Варна Обяви за Козметични уреди в гр. Бургас Обяви за Козметични уреди в гр. Кърджали Обяви за Козметични уреди в гр. Стара Загора Обяви за Козметични уреди в гр. Плевен Обяви за Козметични уреди в гр. Велико Търново Обяви за Козметични уреди в гр. Благоевград Обяви за Козметични уреди в гр. Пазарджик Обяви за Козметични уреди в гр. Кюстендил Обяви за Козметични уреди в гр. Шумен Обяви за Козметични уреди в гр. Перник Обяви за Козметични уреди в гр. Асеновград Обяви за Козметични уреди в гр. Видин Обяви за Козметични уреди в гр. Враца Обяви за Козметични уреди в гр. Харманли Обяви за Козметични уреди в гр. Ямбол Обяви за Козметични уреди в гр. Карлово Обяви за Козметични уреди в гр. Сливен Обяви за Козметични уреди в гр. Троян
Подобни предложения: Мебели за баня втора употреба , Легла и гардероби втора употреба , Гардероби втора употреба