Зареждане...

Мъжки официални обувки

Оценка 4.5 от 48 гласа.
Намерихме 615 обяви
349 лв
гр. София
269 лв
гр. София
40 лв
гр. Русе, Широк център
120 лв
70 лв
гр. Варна
44 лв
гр. София, Лозенец
30 лв
55 лв
125 лв
гр. Варна
49,99 лв
гр. Бургас, Зорница
40 лв
гр. Шумен, Тракия
50 лв
25 лв
гр. Разград, Бели Лом
50 лв
гр. Дупница, Кюстендил

Официалните мъжки обувки – защо са важни?

По какво се познава мъжът със стил? По парфюма, ризата, прическата? Безспорно и те са задължителни за всеки уважаващ себе си господин. Но безупречната визия определено не може да бъде постигната без качествени обувки.

Защо трябва да имаме мъжки официални обувки

Първата причина е тази, която движи света: доброто впечатление, което искаме да направим на дамите. За вас тази вещ може да е просто нещо, което нахлузвате, за да се чувствате удобно, но за тях е аксесоар.

Втората причина е свързана с вашия обществен статус и положение. Тази част от облеклото демонстрира класа, самоуважение и стил. Не я пренебрегвайте.

Третата причина е съвсем практична: има много поводи и ситуации, които изискват подобни обувки и е важно да изглеждате адекватни и на място с тях.

Кога ни се налага да ги носим

Като споменахме поводите, да бъдем по-конкретни. С официалните обувки е подходящо да бъдете на:

  • бизнес срещи;
  • във формална работна обстановка;
  • сватби и други официални тържества;
  • вечерни партита.

Какви модели ще намерим в Bazar.bg

С разнообразието на предлаганите модели обявите в раздела покриват всички търсения. Ще откриете предложения от:

  • естествена кожа;
  • велур;
  • тип мокасина;
  • кафяви, черни, тъмно сини;
  • с лачено покритие.

Обявите са подредени по размери, така че веднага можете да видите колко предложения има конкретно за вашата големина. Има достатъчно както от малките, така и от големите номера. Предлагат се и нови, и малко употребявани модели.

Цените са изключително изгодни и предлагат възможност да си купите качествен чифт на ниска цена. Ако възнамерявате да ги носите само за конкретен повод, това е най-добрият вариант, от който можете да се възползвате. Разгледайте секцията с вашия размер още сега!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Официални обувки в гр. София Обяви за Официални обувки в гр. Варна Обяви за Официални обувки в гр. Пловдив Обяви за Официални обувки в гр. Пазарджик Обяви за Официални обувки в гр. Русе Обяви за Официални обувки в гр. Шумен Обяви за Официални обувки в гр. Хасково Обяви за Официални обувки в гр. Бургас Обяви за Официални обувки в гр. Сливен Обяви за Официални обувки в гр. Велико Търново Обяви за Официални обувки в гр. Стара Загора Обяви за Официални обувки в с. Бели Искър Обяви за Официални обувки в гр. Оряхово Обяви за Официални обувки в гр. Търговище Обяви за Официални обувки в гр. Кърджали Обяви за Официални обувки в гр. Бяла Обяви за Официални обувки в гр. Плевен Обяви за Официални обувки в гр. Казанлък Обяви за Официални обувки в гр. Разград Обяви за Официални обувки в гр. Дупница Обяви за Официални обувки в гр. Враца Обяви за Официални обувки в гр. Ямбол Обяви за Официални обувки в гр. Силистра Обяви за Официални обувки в гр. Добрич Обяви за Официални обувки в гр. Нова Загора Обяви за Официални обувки в гр. Ботевград Обяви за Официални обувки в гр. Правец Обяви за Официални обувки в гр. Димитровград Обяви за Официални обувки в гр. Благоевград Обяви за Официални обувки в гр. Свищов Обяви за Официални обувки в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Гардероби втора употреба варна , Секция ниски цени стара загора , Секция област русе