161

Дамски шлифери

Оценка 5 от 1 глас.
20 лв
гр. Димитровград, Хасково
5 лв
гр. Бургас
36 лв
гр. Пловдив
12 лв
гр. Русе
15 лв
гр. Тетевен, Ловеч
35 лв
гр. Стара Загора
14 лв
гр. Тетевен, Ловеч
14 лв
гр. Пловдив
25 лв
гр. Варна, Център
43 лв
Не е указана
гр. Силистра
20 лв
гр. София
40 лв
гр. Дупница, Кюстендил
8 лв
70 лв
гр. Банско, Благоевград
Не е указана
40 лв
гр. Варна, Завод Дружба
10 лв
гр. София
12 лв
гр. Варна
13 лв
гр. Видин
79 лв
гр. Русе
35 лв
17 лв
гр. Свиленград, Хасково
20 лв
гр. Хасково
139 лв
гр. Пазарджик
39 лв
гр. Русе, Здравец Изток
39 лв
гр. Русе, Здравец Изток
25 лв

Дамският шлифер или наричан още тренч е известен отдавна, като есенно зимна връхна дреха, покриваща почти цялото тяло. Той ще Ви пази от студа през целия ден и ще Ви накара да се чувствате комфортно, но вече все повече могат да се видят и по-тънки решения за вечерните хладни пролетни вечери и кожени за зимните. Какви видове ще откриете онлайн в обявите на Bazar.bg, техните цени и особености?

Защо дамският шлифер е толкова масово използван?

Колкото и обикновена връхна дреха да изглежда, тренчът има своя чар, като това, че прави силуета по-елегантен и изтънчен. Той прикрива телесните дефекти от околните и в същото време, онлайн предложенията в сайта за обяви Bazar.bg са изключително разнообразни.

Какви са предлаганите видове

В специалната категория ще откриете пълна гама от класически и ежедневни тренчове за всяка съвременна дама. Тук Ви очакват: 

  • пролетни;
  • зимни;
  • кожени.

Без значение дали за специалните поводи, ежедневието или служебните срещи, при нас със сигурност ще откриете най-достъпната оферта.

Защо обявите в Bazar.bg са най-изгодните

Защото в сайта онлайн има качени над 2 млн. оферти от различни потребители, а когато изборът е голям, вероятността за най-изгодна и правилна покупка значително нараства. Без значение дали желаете пролетни или зимни кожени дамски шлифери, разгледайте предложенията в категорията.

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Шлифери в гр. София Обяви за Шлифери в гр. Варна Обяви за Шлифери в гр. Пловдив Обяви за Шлифери в гр. Русе Обяви за Шлифери в гр. Бургас Обяви за Шлифери в гр. Плевен Обяви за Шлифери в гр. Стара Загора Обяви за Шлифери в гр. Кърджали Обяви за Шлифери в гр. Монтана Обяви за Шлифери в гр. Шумен Обяви за Шлифери в гр. Видин Обяви за Шлифери в гр. Ямбол
Подобни предложения: Вечерни рокли онлайн