Зареждане...

Мъжки спортно елегантни обувки

Оценка 4.6 от 140 гласа.
Намерихме 844 обяви
TOP обява
149 лв
гр. Хасково
TOP обява
49 лв
гр. София, Летище София
Не е указана
гр. Варна
60 лв
гр. Русе
60 лв
гр. Русе
25 лв
гр. Каспичан, Шумен
TOP обява
49 лв
гр. София, Летище София
TOP обява
149 лв
гр. Хасково
50 лв
гр. Пазарджик
160 лв
600 лв
гр. Своге, София област
50 лв
гр. Велико Търново

Мъжки спортно-елегантни обувки – идеалното съчетание

Те са най-популярният тип мъжки обувки, защото всеки представител на силния пол се чувства най-добре именно с тях. Вие имате ли удобен чифт за сезона?

Защо мъжките спортно-елегантни обувки са важни

Те са ваш съюзник през целия ден. Обикновено ги им гласувате доверие да ви носят от сутрин до вечер. Особено мъжете, които са почитатели на кежуъл стила, успяват да ги впишат в ежедневието си и през делниците, и през празниците:

 • с тях изпълнявате работните си ангажименти;
 • с тях често се забавлявате;
 • с тях се чувствате комфортно и през уикенда.

Какви видове и модели има в сайта

Обявите на нашите страници покриват всички възможни размери (включително големите), а също и всички стилове и модели. Имате избор между:

 • естествена кожа;
 • велур;
 • дънкови;
 • тип мокасина;
 • с връзки;
 • пролетно-есенни;
 • зимни;
 • летни;
 • в класически цветове;
 • пъстри.

Как можем да ги съчетаваме според Bazar.bg

Май спортно-елегантните модели не са подходящи единствено за сватба (макар и това да зависи от дрес кода на събитието и от вашия личен стил) или за активен спорт (тук все пак препоръчваме маратонки). Във всички останали ситуации, чифт обувки в този стил е идеален избор за мъжете. Можете да ги носите с дънки или панталон, с ризи или тениски, със сако или яке.

Поради интензивната им употреба тези обувки задължително трябва да са удобни, а добрата визия е допълнителен бонус. Сред нашите обяви ще откриете идеални комбинации между двата фактора. Някои от предложенията са нови, други – с леки следи от употреба. Общото и в двата случая е ниската цена. Офертите не са за изпускане. Разгледайте ги! Има и вашия размер!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. София Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Пловдив Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Варна Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Русе Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Бургас Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Пазарджик Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Плевен Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Велико Търново Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Стара Загора Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Хасково Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Несебър Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Перник Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Шумен Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Казанлък Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Оряхово Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Димитровград Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Търговище Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Ямбол Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Свищов Обяви за Спортно елегантни обувки в с. Бели Искър Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Сливен Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Добрич Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Монтана Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Дупница Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Кнежа Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Горна Оряховица Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Габрово Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Благоевград Обяви за Спортно елегантни обувки в с. Айдемир Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Бяла Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Айтос Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Кюстендил Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Пирдоп Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Враца Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Кърджали Обяви за Спортно елегантни обувки в гр. Ловеч
Подобни предложения: Оборудване за аквариуми втора употреба, Мъжки елегантни бели панталони втора употреба, Детски нощни лампи втора употреба