Услуги за домашни животни

Оценка 4.6 от 82 гласа.
Намерихме 79 обяви
35 лв
гр. Стара Загора, Център
10 лв
35 лв
гр. Стара Загора, Център
15 лв
гр. Севлиево, Габрово
Не е указана
15 лв
Не е указана
40 лв
гр. София
500 лв
с. Мортагоново, Разград
100 лв
гр. София, Младост 1
Не е указана
с. Голямо Дряново, Стара Загора
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
55 лв
гр. София, Люлин 10

Стотици семейства и частни фирми отглеждат най-различни животни както като средство за набавяне на доход, така и за домашна декорация и екзотика, но всеки от тях в даден момент има нужда от способностите на ветеринарите. За какво могат да ни потрябват предлаганите в онлайн обявите видове?

От какви услуги се нуждаят домашните ни любимци

На всички питомци, без значение дали са домашни или диви, в даден момент им трябват ветеринарни и други услуги, сред които:

  • денонощни оферти за подстригване;
  • обучение;
  • обезпаразитяване;
  • кастрация и т.н.

Разбира се, в раздела на най-популярната платформа за безплатни онлайн обяви в България Bazar.bg също така ще намерите и различни лекарствени препарати, транспорт и хотели за животни.

Какво разнообразие се предлага в раздела

Ако имате нужда да видите всичко най-добро от раздела, заповядайте онлайн на Bazar.bg. Тук ще намерите услуги от рода на квалифицирани денонощно отзоваващи се ветеринари, подстригване, обучение, обезпаразитяване, транспорт и кастрация, така че доверете ни се!

Защо да изберем Bazar.bg

Защото сайтът е наложен като разпознаваем бранд в България и всички продавачи и купувачи са обединени от обща уеб-платформа, осигуряваща различни екстри. Това са например неограничените обяви за всеки търговец и възможността за лесното откриване на нужните продукти от всеки купувач. Също, имате възможност визуално за секунди да сравните цените на отделните продукти за лекуването на животни, тяхното подстригване, обучение, обезпаразитяване, транспорт и кастрация.

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Ветеринари и услуги в гр. София Обяви за Ветеринари и услуги в гр. Варна Обяви за Ветеринари и услуги в гр. Стара Загора Обяви за Ветеринари и услуги в гр. Свищов Обяви за Ветеринари и услуги в гр. Плевен
Подобни предложения: Продава сглобяеми басейни , Купува картини град варна , Продава стар гардероб във варна