Зареждане...

Кучета

Оценка 4.5 от 551 гласа.
Намерихме 5 196 обяви
TOP обява
8 лв
TOP обява
600 лв
гр. Стара Загора
TOP обява
850 лв
гр. Пловдив
TOP обява
8 лв
350 лв
гр. Търговище
500 лв
2 000 €
гр. Стара Загора
TOP обява
58 лв
гр. Стара Загора, Център
900 лв
с. Белозем, Пловдив
2,50 лв
150 лв
с. Вълчитрън, Плевен
200 лв
гр. София
500 лв
гр. Плевен, Сторгозия
60 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
30 лв
гр. Велико Търново
Не е указана
TOP обява
250 лв
500 лв
с. Три кладенци, Враца

Кучета

Решението да си вземем куче трябва да се съобрази с всички членове на семейството. Това е важно, тъй като тези животни изискват изключително много време, грижи и внимание. Ето защо, трябва да сте сигурни, че ще можете да разчитате на своите близки при нужда.

Ако решението вече е взето, то Bazar.bg ви дава възможността да търсите онлайн измежду огромно разнообразие от обяви и предложения. Ако тук не откривате нещо, има твърде голяма вероятност да не го намерите изобщо на друго място.

Какви грижи изискват кучетата

Според породата, която сте избрали, трябва да се запознаете с грижите, които съответното куче ще изисква от вас. Ето някои особености, които е добре да знаете предварително и които зависят до голяма степен от избора на порода:

  • Колко голямо ще стане;

  • От колко пространство ще се нуждае;

  • Какви особености на характера има;

  • От какви заболявания да го предпазваме;

  • Колко пъти на ден и с какво да го храним;

  • Къпане и грижа за козината;

Мъжко или женско

Изборът е много труден, тъй като и двете решения си имат своите плюсове и минуси. Мъжките кучета могат да се кастрират лесно, а на женските могат да се предотврати нежелано размножаване.

Кутре или възрастно куче

Съществува опцията да избирате между пале и зряло куче. Предимството да изберете възрастно куче е, че то вече има изградени навици, които не е сигурно дали вие бихте могли да възпитате във вашето куче.

Недостатък на избора на зряло животно е, че кучетата се привързват изключително силно към един човек. Ако това е предишния му стопанин, тогава връзката между вас и това куче ще се развие много бавно и трудно.

Акита Акита ину Алабай Английски сетери Американски стафордширски териер Английски булдог Белгийска овчарка Бигъл Бо Боксер Бяла овчарка Болонка Бултериер Ваймаранер Голдън ретривър Гонче Дакели Джак ръсел териер Доберман Дого аржентино Дратхаар Йоркширски териер Кане корсо Кангал Каракачанска овчарка Кавказка овчарка Коли Курцхаар Лабрадор ретривър Мастиф Мопс Немски дог Немска овчарка Пекинез Пинчер Питбул Пойнтер Померан Пудели Риджбек Ротвайлер Самоед Унгарска визла Френски булдог Хрътка Санбернари Хъски Чау Чау Чихуахуа Шар пей Ши Тцу Шиба ину Шпаньоли Бретон шпаньол Кокер шпаньол Кавалер кинг чарлз шпаньол Шпиц Ягдтериер Средноазиатска овчарка Бордър коли Немски шпиц Други Стоки за кучета
Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Кучета в гр. София Обяви за Кучета в гр. Пловдив Обяви за Кучета в гр. Варна Обяви за Кучета в гр. Разград Обяви за Кучета в гр. Стара Загора Обяви за Кучета в гр. Добрич Обяви за Кучета в гр. Бургас Обяви за Кучета в гр. Плевен Обяви за Кучета в гр. Сливен Обяви за Кучета в гр. Ямбол Обяви за Кучета в гр. Русе Обяви за Кучета в гр. Хасково Обяви за Кучета в гр. Перник Обяви за Кучета в гр. Шумен Обяви за Кучета в гр. Димитровград Обяви за Кучета в гр. Велико Търново Обяви за Кучета в гр. Видин Обяви за Кучета в гр. Пазарджик Обяви за Кучета в гр. Ловеч Обяви за Кучета в гр. Кюстендил Обяви за Кучета в гр. Кърджали Обяви за Кучета в гр. Благоевград Обяви за Кучета в гр. Асеновград Обяви за Кучета в гр. Казанлък Обяви за Кучета в гр. Враца Обяви за Кучета в гр. Търговище Обяви за Кучета в гр. Силистра Обяви за Кучета в гр. Монтана Обяви за Кучета Извън страната Обяви за Кучета в гр. Чирпан Обяви за Кучета в гр. Смолян Обяви за Кучета в гр. Сандански Обяви за Кучета в гр. Попово Обяви за Кучета в гр. Габрово Обяви за Кучета в гр. Елхово Обяви за Кучета в гр. Севлиево
Подобни предложения: Гаражни врати панагюрище , Врати прозорци втора ръка велинград , Евтини пвц външни врати