Кучета Шиба ину

Оценка 4.7 от 38 гласа.
Намерихме 4 обяви
1 300 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
950 лв
950 лв
Не е указана

Породата Шиба ину е на 2500 години, като нейната най-голяма популярност днес е в Япония. Използва се за лов на дребен и едър дивеч, но по-долу ще разгледаме неговия характер и разпространеноста му в България. Ще разберем също дали платформата за безплатни онлайн обяви Bazar.bg е най-доброто място за покупка на такова куче.

Какъв характер има породата Шиба ину

В превод от японски, името на породата се превежда като ”малко куче”. Характерът му е изключително дружелюбен и добре се разбира с хората. Характеризира се с висока енергичност и склонност към игра и забавления. В същото време обаче, не е добронамерено към дребни животинки от семейство гризачи. Обичат много да лаят, което ги прави отлични дворни пазачи.

Отглеждат ли се този вид кучета в България

Популярността на този тип четириноги животни в България не е много голяма, но все пак се срещат хора, които ги отглеждат. Това, разбира се, може да се види и от минималния брой обяви, които се предлагат онлайн в Bazar.bg.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В нашия сайт са събрани онлайн обяви на Шиба Ину от цяла България. Това е така поради голямата популярност на платформата ни, така че тук още ще получите:

  • най-достъпните предложения в страната;
  • гласова и текстова комуникация с търговците;
  • преглед на потребителския рейтинг на всеки търговец.
Обяви от “Кучета”
Не е указана
гр. Стара Загора
600 лв
гр. Пловдив, Кършияка
300 лв
гр. Димитровград, Хасково
78,57 лв
300 лв
гр. София, Модерно предградие
199 лв
гр. Стражица, Велико Търново
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Шиба ину в гр. София
Подобни предложения: Дребен чакъл продава велико търново , Работа нощни пазачи , Дворни пейки област пазарджик