Зареждане...

Шар пей

Оценка 4.5 от 155 гласа.
Намерихме 3 обяви
100 лв
гр. Дупница, Кюстендил
400 лв
гр. София, Симеоново
900 лв
гр. Варна, Колхозен пазар

Какъв характер има породата Шар Пей

През по голямата си част от живота– Шар Пей е добронамерена порода, но трябва да се внимава с тяхната надменност. По характер е доста самоуверено и предпочита хора за компания. Често те стават агресивни към други кучета, за това трябва да се отбягват, ако сте в близост с четириног приятел.

От къде можем да осиновим куче

Всеки един пълноправен гражданин има право да си осинови куче. Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg. Индивидите, които можете да осиновите са:

  • Обезпаразитени;
  • Ваксинирани;
  • Кастрирани (ако са достигнали нужната възраст);
  • И други.

Няма да ви дадат животно със здравословен или поведенчески проблем без да ви информират за това. Изготвят се нужните документи от към страна на развъдника, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това вие с радост може да си го отведете вкъщи.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В Bazar.bg може да разгледате голямо изобилие от обяви на Шар Пей. Обявите могат да се сортират за да може да достигнете до обявите с желаната от вас цена. Посетете онлайн сайта и направете правилния избор.

Обяви от “Кучета”
10 лв
гр. Каспичан, Шумен
20 лв
гр. Каспичан, Шумен
200 лв
гр. Асеновград, Пловдив
500 лв
26 лв
гр. Стара Загора, Център
220 лв
гр. Велинград, Пазарджик
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Сайт за Суичъри за дами, Сайт за Дамски кецове, Сайт за Скъпи часовници