Зареждане...

Кучета Джак Ръсел Териер

Оценка 4.5 от 85 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 126 обяви
TOP обява
250 лв
TOP обява
250 лв
150 лв
гр. Добрич
Не е указана
150 лв
гр. Поморие, Бургас
150 лв
150 лв
гр. Брезово, Пловдив
150 лв
120 лв
250 лв
гр. Раковски, Пловдив
200 лв
гр. Ямбол
120 лв
гр. Добрич, Център
Не е указана
Не е указана
гр. Пазарджик, Идеален център
250 лв
гр. Пловдив
Не е указана
299 лв
Не е указана
гр. Видин, Александър Стамболийски
200 лв
гр. Ямбол, Мототехника
180 лв
гр. Варна

Игриви, скокливи и енергични. Това са джак ръсел териерите. Симпатичните представители на тази английска порода придобиха световна популярност след филма “Маската” с Джим Кери.

Как се отглежда Джак Ръсел териер

Може да се отглежда в апартамент, но трябва да се разхожда поне по един цял час на ден. Ако кучето започне да лае или да “копае” с лапи, то показва, че е време за игра. Ако ще съжителства с деца, е добре те да са пораснали над 6-7 години. Не се скубят много, но е хубаво периодично да ги минавате с гумена четка. Ето някои детайли за породата, на които да обърнете внимание:

  • изключително енергични са;
  • размерите им са 25-35 см на височина и около 7 кг тегло;
  • безстрашни и интелигентни животни са;
  • атлетични са и обожават игрите;
  • продължителността на живота им достига до 16 години.

Лесно ли се поддават на възпитание

Нравът на Джак Ръсел териерите е такъв, че са страшно независими кучета, с които не всеки може да се справи. Представителите на породата изпитват силна привързаност към стопаните, които обичат. Нужно е обаче обучение, за да се изгради възпитание у тях. Препоръчително е опитни инструктори да ги да се дресират.

Има ли особености храненето му

Тези кучета изразходват много енергия и се нуждаят от протеини, за да я възстановят. Трябва им подходящ хранителен режим, който задължително да включва месо. Давайте им ориз, а не хляб, за да си набавят въглехидрати.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

Bazar.bg e мястото, на което да намерите страхотни обяви на изключителни цени за Джак Ръсел териер.

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Джак ръсел териер в гр. Видин Обяви за Джак ръсел териер в гр. София Обяви за Джак ръсел териер в гр. Ямбол Обяви за Джак ръсел териер в гр. Пловдив Обяви за Джак ръсел териер в гр. Сливен Обяви за Джак ръсел териер в гр. Варна Обяви за Джак ръсел териер в гр. Съединение Обяви за Джак ръсел териер в гр. Хасково Обяви за Джак ръсел териер в гр. Русе Обяви за Джак ръсел териер в гр. Опака
Подобни предложения: Кошари за спане и игри цени , Водоустойчиви смарт часовници за деца , Дронове с камера за деца