Зареждане...

Бултериери

Оценка 4.8 от 12 гласа.
Намерихме 12 обяви
123 лв
с. Царацово, Пловдив
500 лв
гр. Плевен, Идеален център
450 лв
с. Замфир, Монтана
320 лв
800 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
Не е указана
Не е указана
600 лв
гр. Ловеч
Не е указана
гр. Лом, Монтана
350 лв
гр. Лом, Монтана
Не е указана
гр. Бургас

Какъв характер има породата Бултериер

Бултериерите притежават нежен характер и са привързани и игриви с членовете на семейството. Те лоялен характер и ще пазят семейството. Ако не им се даде достатъчно упражнение и внимание от страна на собствениците, бултериерите могат да имат разрушителен нрав.Тъй като породата е имат мощен нрав някои членове могат да имат агресивни тенденции, те трябва да бъдат обучени на послушание. Те също трябва да бъдат внимателно социализирани от ранна възраст. 

Каква е захапката му

Главата на тази порода е издължена като има формата на яйце. Очите са тъмни на цвят и са много малки, с форма на триъгълник. Долната челюст е много масивна. Зъбите са едри и захапката е много силна. Тази захапка е една от най-силните.

От къде да си вземем куче

В днешно време целият процес дори за покупката на куче е много улеснен. Можете просто да влезнете в онлайн сайта на bazar.bg, да разгледате обявите ни и да си харесате кученце на достъпна цена. Също така други алтернативни варианти са да си вземете куче от улицата , да го осиновите от приют, да си го купите от зоомагазин и други.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

Пазарувайте от обявите в онлайн страницата на bazar.bg, защото:

  • Предлагаме конкурентни цени;
  • Процесът е бърз и удобен;
  • Можете да филтрирате обявите, които са във вашето местоположение.
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Бултериер в гр. София
Подобни предложения: Гарбероб масив бургас , Маси за тв плевен , Офисни маси в бургас