Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 12 юли, 13:51 ч.
3000051682 Комплект диодни крушки за фар M-Tech LSO1 , Platinum H1,9V-36V DC,40W
148,50 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: LED крушки и светлини
Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

M-TECH Platinum LED SET в момента е най-модерният дизайн, предлаган на пазара. Европейският дизайн, нетрадиционните решения и качеството на използваните компоненти доказват високото качество на този продукт.

Основни характеристики на продукта:
-OSRAM Opto Semiconductors
Основният елемент на всеки комплект осветление е неговият източник на светлина. Използването на подходящо избрани за проекта брандирани светодиоди гарантира тяхната надеждност и висока ефективност. Диодите OSRAM Opto Semiconductors осигуряват най-добрата производителност от един ват мощност, като същевременно поддържат подходящите топлинни свойства. Високата повторяемост на произвежданите светодиоди, подходящите производствени стандарти и строгият контрол на качеството имат голямо влияние върху крайното качество не само на самите светодиоди, но и на всички продукти.

-Европейски дизайн и машинно изпълнение
Прецизното сглобяване на диоди с помощта на съвременни SMT машини директно върху меден топлопроводник и тяхното подходящо местоположение спрямо други елементи директно влияе върху дълготрайността на продукта. SMT машините се характеризират със скоростта на прилагане на диоди, което е важен елемент в масовото производство, но най-важната характеристика е надеждността и самоконтрола с макрокамери и рентгенови лъчи.

-Топлопроводимост
Технологията за пренос на топлина, разработена на базата на технологията Heat Pipe и диодния монтаж директно върху медта, заобикаляйки печатни платки, осигурява най-ефективно разпределение на топлината. Топлината се прехвърля директно от диода през медното ядро до алуминиевите радиатори под формата на ленти. Всичко това е замислено проектирано да разсейва натрупаната топлина по най-добрия възможен начин.

-Microprocessor
Продуктът е оборудван с модерна микропроцесорна електроника за управление с подходящи защити.
Подходящите филтри, стабилизатори, защита от пренапрежение, защита от смущения и система за контрол на стартовото напрежение са отговорни за безопасността и безпроблемната работа.


H1 LED комплект, предназначен да преобразува оригиналната жълта светлина на фара в кристално чиста дневна светлина. Комплектът осигурява 200% повече яркост в сравнение с оригиналната инсталация.
Продуктът използва SMD светодиоди, базирани на мултичип с висока честотна лента, той засяга два аспекта на ефективността на източника на светлина:
* По-добра видимост: по-широка греда, повече светлина в краищата на пътя
* По-фокусиран светлинен лъч: до 5200 лумена
С перфектно проектиран модел на светлинните лъчи, LED крушките не заслепяват другите участници в движението, светлината не се разпръсква, прекалено къса е и няма „слепи“ петна по пътя.

Технически параметри:
Обозначение: H1
Цвят: 5700К
Охлаждане: пасивно
Тип диод: OSRAM Opto Semiconductors
Корпус: Алуминиева сплав
Шпиндел: Меден
Напрежение: 9V-36V DC 1.5A / 2.3A
Мощност: макс. 40W за комплект
Живот: 30000h
Лумени: Макс 5200lm на комплект

6160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 08:21 ч.
гр. Горна Оряховица
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 387
Отмени
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
 
Обратно към обявата