Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 07 май, 08:42 ч.
1408 Часовник работещ с вода
14 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Вода - тази вълшебна молекула покрива около 70 процента от земната повърхност и прави живота възможен! Тя зарежда тялото ни, а сега и нашите часовници! Този чуден, нестандартен и екологичен подарък ще зарадва всеки, на когото го подарите. Не са необходими никакви батерии, нито захранващи кабели, за да работи часовника. Просто налейте вода от чешмата! Едно пълнене на вода е достатъчно за да захрани часовника за около 6 месеца, след което просто излейте старата вода и напълнете нова! Важно е да не го препълвате с вода или да слагате прекалено малко - на гърба на часовника има линии, които маркират минимума и максимума на водата в часовника! Лесно и екологично чисто! Часовникът показва час и дата. На пръв поглед звучи невероятно, но това "вълшебство" е 100 % истинско и всеки може не само да го види и пипне, но и да го притежава!
Това е един наистина нестандартен подарък, който изненадва всеки с практичността си, интересния дизайн и удобство за ползване.
PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:07 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 525
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar