176 485

Дом и градина

Оценка 4.7 от 637 гласа.
TOP обява
32,90 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
TOP обява
5,99 лв
55 лв
гр. Свиленград, Хасково
19 лв
799 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона Г
99 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона Г
27 лв
гр. Павликени, Велико Търново
27 лв
гр. Павликени, Велико Търново
27 лв
гр. Павликени, Велико Търново
370 лв
гр. Стара Загора, Център
30 лв
гр. Козлодуй, Враца
120 лв
гр. Велико Търново, Център
2 лв
гр. Павликени, Велико Търново
2 лв
гр. Павликени, Велико Търново
8 лв
1 лв
гр. Павликени, Велико Търново
150 лв
гр. Игнатиево, Варна
1 лв
гр. Варна, Възраждане 3
Не е указана
гр. Разград, Център
Не е указана
50 лв
гр. Русе, Център
20 лв
гр. Поморие, Бургас
400 лв
15 лв
гр. Разград, Варош
18 лв
гр. Ракитово, Пазарджик
22 лв
гр. София, Банишора
345 лв
гр. Хисаря, Пловдив
Не е указана
гр. Ракитово, Пазарджик
40 лв
гр. Долна Оряховица, Велико Търново

Дом и градина

Всеки дом и градина се нуждаят от известно освежаване от време на време, а един от най-добрите начини да се направи това е като се подмени поне част от интериорното и екстериорно обзавеждане.

Необходимата за целта техника и мебели можете да закупите и нови, но далеч по-изгодно би било ако се ориентирате към техника и мебели втора ръка. В онлайн магазинът на Bazar.bg може да ви помогне да намерите голям брой атрактивни предложения, като по този начин ще можете да спестите сериозен разход на средства.

Как да обзаведем градината

Градината е не по-малко важна от интериора на дома, защото, особено ако е от предната страна на имота ви, тя създава първото впечатление на влизане към вашия дом. Мебелите, които поставяте навън трябва да отговарят на следните условия:

  • Трябва да подхождат на останалата обстановка;
  • Трябва да са издръжливи на външни влияния;
  • Трябва при нужда да могат да се преместват;
  • Трябва да са лесни за поддържане.

Кое обзавеждане е с приоритет

Макар градината да е важна, вътрешното обзавеждане трябва да е приоритет пред нея. След като сме се погрижили за дограмата, подовите настилки и плочките, иде ред на основните мебели в дома, а именно диван, легло, гардероб, холна и кухненска маса, кухненска част. Базар.bg може да помогне много в избора ни, предлагайки огромно разнообразие от ново и втора ръка обзавеждане.

Мебели Битова Техника Здраве и красота Изкуство и декорация Осветление Храна, добавки и напитки Аксесоари за кухнята Домашен текстил и меки настилки Домашни потреби и битова химия Инвалидни колички, помощни средства Направи си сам Градина Стайни растения Други стоки за дома Занаятчийски услуги
Обяви за Дом и градина в гр. София Обяви за Дом и градина в гр. Варна Обяви за Дом и градина в гр. Пловдив Обяви за Дом и градина в гр. Ямбол Обяви за Дом и градина в гр. Русе Обяви за Дом и градина в гр. Бургас Обяви за Дом и градина в гр. Стара Загора Обяви за Дом и градина в гр. Плевен Обяви за Дом и градина в гр. Хасково Обяви за Дом и градина в гр. Велико Търново Обяви за Дом и градина в гр. Шумен Обяви за Дом и градина в гр. Сливен Обяви за Дом и градина в гр. Добрич Обяви за Дом и градина в гр. Разград Обяви за Дом и градина в гр. Пазарджик Обяви за Дом и градина в гр. Казанлък Обяви за Дом и градина в гр. Видин Обяви за Дом и градина в гр. Драгоман Обяви за Дом и градина в гр. Ловеч Обяви за Дом и градина в гр. Монтана Обяви за Дом и градина в гр. Асеновград Обяви за Дом и градина в гр. Благоевград Обяви за Дом и градина в гр. Габрово Обяви за Дом и градина в гр. Силистра Обяви за Дом и градина в гр. Перник Обяви за Дом и градина в гр. Кърджали Обяви за Дом и градина в гр. Горна Оряховица Обяви за Дом и градина в гр. Свищов Обяви за Дом и градина в гр. Враца Обяви за Дом и градина в гр. Димитровград Обяви за Дом и градина в гр. Смолян Обяви за Дом и градина в гр. Търговище Обяви за Дом и градина в гр. Кюстендил Обяви за Дом и градина в к.к. Пампорово Обяви за Дом и градина в гр. Карлово Обяви за Дом и градина в гр. Айтос