Стайни растения

Оценка 4.5 от 138 гласа.
Намерихме 1 944 обяви
13 лв
гр. Димитровград, Хасково днес, 07:18
2 лв
гр. Свищов, Велико Търново днес, 07:18
45 лв
гр. София днес, 07:13
14,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:36
15 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:35
16,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:33
14,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:30
16,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:30
11,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:28
6,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:27
17,50 лв
гр. София, Белите брези днес, 06:26
15 лв
гр. София днес, 06:19
26 лв
гр. Левски, Плевен днес, 05:15
0,20 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново днес, 01:52
13 лв
гр. Севлиево, Габрово днес, 01:48
6 лв
гр. Пловдив, Център днес, 00:38
5 лв
гр. Пловдив, Център днес, 00:38
35 лв
с. Вакарел, София област вчера, 21:06
9 лв
гр. Варна вчера, 20:01
3 лв
гр. Варна вчера, 19:58
4 лв
гр. Варна вчера, 19:58
5 лв
гр. Варна, Цветен квартал вчера, 19:58
80 лв
гр. Пловдив вчера, 19:32
30 лв
гр. Пловдив вчера, 19:17

Стайни растения

Стайните растения са довършителният елемент, без който нито един апартамент или къща не може да се нарече дом. Те притежават безкрайно много предимства, сред които:

  • Пречистват въздуха;
  • Подобряват интериора;
  • Създават спокойствие;
  • Внасят свежест;
  • Ухаят приятно;

Различните видове имат нужда от различни грижи, а според интериора на дома са подходящи различни по стил видове. В Bazar.bg ще откриете огромно разнообразие от онлайн обяви, от които да изберете точно вашето растение.

 

Кои стайни растения пречистват въздуха

Макар че всички видове домашни растения по един или друг начин оказват своето благотворно влияние върху нашите домове, има няколко растения, които оказват изключително благотворен ефект. Това са класическото мушкато, което прочиства самия въздух и кактусите, които поглъщат вредните лъчения и радиацията.

Как да се грижим за тях

Грижата за растенията е много сложна задача, особено имайки предвид това, че всяко растение има различни нужди. От значение е самия тип на растението, но също така сезона, изложението на стаята и много други. Bazar.bg предлага огромно разнообразие от видове, така че да се насочите към правилното растение за вас.

 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Стайни растения в гр. София Обяви за Стайни растения в гр. Варна Обяви за Стайни растения в гр. Пловдив Обяви за Стайни растения в гр. Бургас Обяви за Стайни растения в гр. Червен бряг Обяви за Стайни растения в с. Марково Обяви за Стайни растения в гр. Плевен Обяви за Стайни растения в гр. Хасково Обяви за Стайни растения в гр. Ловеч Обяви за Стайни растения в гр. Пазарджик Обяви за Стайни растения в гр. Габрово Обяви за Стайни растения в гр. Стара Загора Обяви за Стайни растения в гр. Русе Обяви за Стайни растения в гр. Разград Обяви за Стайни растения в гр. Горна Оряховица Обяви за Стайни растения в гр. Видин Обяви за Стайни растения в гр. Айтос Обяви за Стайни растения в гр. Ямбол Обяви за Стайни растения в гр. Търговище Обяви за Стайни растения в гр. Кюстендил Обяви за Стайни растения в гр. Велико Търново Обяви за Стайни растения в гр. Свищов Обяви за Стайни растения в гр. Сливен Обяви за Стайни растения в гр. Казанлък Обяви за Стайни растения в гр. Враца Обяви за Стайни растения в гр. Кърджали Обяви за Стайни растения в гр. Шумен Обяви за Стайни растения в гр. Димитровград Обяви за Стайни растения в гр. Монтана Обяви за Стайни растения в гр. Севлиево Обяви за Стайни растения в гр. Сандански Обяви за Стайни растения в гр. Карнобат Обяви за Стайни растения в гр. Благоевград Обяви за Стайни растения в гр. Поморие Обяви за Стайни растения в гр. Харманли Обяви за Стайни растения в гр. Чепеларе
Подобни предложения: Обяви купува цветя , Апартамент дупница , Апартамент под наем свищов