965

Стайни растения

Оценка 4.6 от 88 гласа.
TOP обява
8 лв
гр. Ямбол, Златен рог
TOP обява
4,90 лв
5 лв
гр. Пловдив, Кършияка
70 лв
гр. София, Левски
1 лв
35 лв
12 лв
5 лв
гр. Перник, Център
10 лв
гр. Каспичан, Шумен
5 лв
гр. Пазарджик, Център
15 лв
100 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. Хасково
100 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
10 лв
гр. Велико Търново
160 лв
гр. Благоевград, Широк център
26 лв
гр. Левски, Плевен
5 лв
гр. Пловдив
7 лв
гр. Видин
8 лв
гр. Пловдив
20 лв
гр. Пловдив, Въстанически
15 лв
гр. Варна, Цветен квартал
20 лв
гр. Каварна, Добрич
3,80 лв
гр. Каспичан, Шумен
70 лв
гр. Бургас
8 лв
гр. Хасково
12 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
20 лв
гр. Габрово
1 лв
гр. Добрич
TOP обява
4,90 лв
1 лв
79 лв
гр. Габрово, Бичкиня

Стайни растения

Стайните растения са довършителният елемент, без който нито един апартамент или къща не може да се нарече дом. Те притежават безкрайно много предимства, сред които:

  • Пречистват въздуха;
  • Подобряват интериора;
  • Създават спокойствие;
  • Внасят свежест;
  • Ухаят приятно;

Различните видове имат нужда от различни грижи, а според интериора на дома са подходящи различни по стил видове. В Bazar.bg ще откриете огромно разнообразие от онлайн обяви, от които да изберете точно вашето растение.

 

Кои стайни растения пречистват въздуха

Макар че всички видове домашни растения по един или друг начин оказват своето благотворно влияние върху нашите домове, има няколко растения, които оказват изключително благотворен ефект. Това са класическото мушкато, което прочиства самия въздух и кактусите, които поглъщат вредните лъчения и радиацията.

Как да се грижим за тях

Грижата за растенията е много сложна задача, особено имайки предвид това, че всяко растение има различни нужди. От значение е самия тип на растението, но също така сезона, изложението на стаята и много други. Bazar.bg предлага огромно разнообразие от видове, така че да се насочите към правилното растение за вас.

 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Аксесоари за кухнята Обяви за Домашен текстил и меки настилки Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Направи си сам Обяви за Градина Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Стайни растения в гр. София Обяви за Стайни растения в гр. Пловдив Обяви за Стайни растения в гр. Варна Обяви за Стайни растения в гр. Бургас Обяви за Стайни растения в гр. Стара Загора Обяви за Стайни растения в гр. Хасково Обяви за Стайни растения в гр. Плевен Обяви за Стайни растения в гр. Пазарджик Обяви за Стайни растения в гр. Видин Обяви за Стайни растения в гр. Габрово Обяви за Стайни растения в гр. Ямбол Обяви за Стайни растения в гр. Русе Обяви за Стайни растения в гр. Карлово Обяви за Стайни растения в гр. Разград Обяви за Стайни растения в гр. Добрич Обяви за Стайни растения в гр. Горна Оряховица Обяви за Стайни растения в гр. Враца Обяви за Стайни растения в гр. Монтана Обяви за Стайни растения в гр. Свищов Обяви за Стайни растения в гр. Казанлък Обяви за Стайни растения в гр. Шумен Обяви за Стайни растения в гр. Търговище Обяви за Стайни растения в гр. Карнобат Обяви за Стайни растения в гр. Перник Обяви за Стайни растения в гр. Велико Търново Обяви за Стайни растения в с. Равда Обяви за Стайни растения в гр. Сливен Обяви за Стайни растения в гр. Севлиево Обяви за Стайни растения в гр. Каварна Обяви за Стайни растения в гр. Сандански Обяви за Стайни растения в гр. Айтос Обяви за Стайни растения в гр. Благоевград Обяви за Стайни растения в гр. Левски Обяви за Стайни растения в гр. Ловеч Обяви за Стайни растения в гр. Исперих Обяви за Стайни растения в гр. Бяла Слатина