Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 03 май, 19:11 ч.
1032 Откажете цигарите със Zero Smoke
16 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Използват се два миниатюрни, дискретни, мощни биомагнита с минимални размери: 5Х1 мм и 8Х1 мм с 24 каратово златно покритие. Позлатяването е с цел засилване проводящите свойства на магнитите и предпазване на кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.
Zero Smoke няма противопоказания, не дава странични ефекти и може да се използва без консултиране с лекар. Този нов метод не изисква ограничения върху ежедневния начин на живот. Той е ефикасен, лесен, евтин и напълно безопасен.
Zero Smoke се използва като големият магнит се поставя в предната горна част на ушната мида на лявото ухо („леваците” използват дясното ухо) , а по-малкия се поставя срещу него зад ухото. Поставянето на магнитите може да се премести в долната част на ухото. Където се носят обеците, ако предпочитате.Магнитите взаимно се привличат и не падат. Те оказват натиск върху точката, стимулираща невротрансмитрите и предизвикват производството на същите ендорфини, които се освобождават при пушене.
Със Zero Smoke не е нужно да отказвате цигарите изведнъж. Може да се продължи с пушенето през първите 6-7 дни. Постепенно се забелязва, че броят на цигарите се намалява и след 20-25 дни желанието за пушене напълно изчезва.
Системата за индивидуална терапия е разработена и патентована в Италия. Тя е изключително ефективна, получила е световен патент. Преминала е клинични изследвания и е получила одобрение от европейски и американски здравни организации.
Магнитите се носят 3-4 часа дневно и е препоръчително да се поставят и носят в тиха и спокойна атмосфера след вечеря. Преди лягане магнитите се свалят.
Zero Smoke е спечелила деверието на лекари и учени и се споменава в десетки специализирани издания. Препоръчва се от Европейския център за контрол на тютюнопушенето и международни организации.
Статистиката сочи, че досега над 2 млн. пушачи са се възползвали от тази медицинска иновативна технология и успешно са се отказали от неприятния и вреден навик на тютюнопушене.

Zero Smoke не трябва да се използва от хора с пейсмейкъри, дефибрилатори и други електро-медицински устройства, както и от бременни жени.
PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:03 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 152
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar