Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 30 апр, 10:02 ч.
2908 Универсална тапа за бутилки с вакуум
5,20 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя



Универсална тапа за бутилки с вакуум

Виното съдържа антиоксиданти, които предотвратяват преждевременното стареене на клетките, като освобождават свободните радикали. За да се възползваме от полезното въздействие на виното върху организма, е препоръчително да пием не повече от половин литър вино дневно за мъжете и не повече от 350 мл. за жените.

В горната част на запушалката за вино има маркировки, които можете да използвате, за да зададете датата или часа на затваряне като напомняне.

Извличането на въздуха от бутилката забавя процеса на окисление на виното, и дава възможност по-дълго да се наслаждавате на същия вкус.

Тапата с помпа за вакуумиране и съхранение на вино забавя процеса на окисление като извлича въздуха от бутилката. По този начин запазва вкуса и аромата до последната капка.

Не се използва за пенливи вина.

Характеристики:

Материал: ABS

Цвят: черен

Размери: 7.2 х 4.7 см.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:25 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 274
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar