Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 03 май, 19:11 ч.
0627 Уред за запечатване на торби и пликове Reseal and Save
13 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Reseal and save уред за запечатване на всякакъв вид найлонови пакетчета

Reseal and save работи с батерии (6 бр. 2АА 1.5V) без излишни кабели, той запечатва и запазва всякакви храни – спагети, макарони, бисквити, кейкове, бонбони. Запечатвайте отворените спагети, запечатвайте всякакъв вид найлонови пакетчета и запазете околната среда по-чиста. Предпазва и от ненужните мръсотии. Толкова е лесно. Включете уреда от черният бутон в лявата част и поставете желаната опаковка, която желаете да запечатате на нагряващата се ивица и задръжте горният капак на уреда затворен за 4,5 секунди. Това е всичко – херметически пакетирано и непромокаемо.

Забравете за пропускливите торбички и съдове. Едновременно с това спестявате място в кухненския си шкаф. Не харчите излишни пари за пакети и тежки, неудобни машини за пакетиране. Запечатвате и запазвате вкуса на мариновано или нарязано месо, риба и зеленчуци.

Запазвате дори кучешката храна свежа.

С един комплект батерии може да запечатвате над 300 пъти.

Комплектът включва:

1 бр. система Reseal and Save


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:31 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 314
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar