Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 05 мар, 09:53 ч.
1290 Накрайник за маркуч с 8 модела на пръскане
17 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Накрайник за маркуч - водоструйка с контейнер за препарат Ez Jet Water Cannon

Представяме ви нов начин да поддържате двора красив и уютен с новия накрайник за маркуч Ez Jet Water Cannon с 8 модела на пръскане. Организирайте семейни забавления с вашите деца, които със сигурност ще бъдат ентусиазирани и ще се почувстват полезни. Накрайникът Ez Jet Water Cannon работи идеално с всякакъв вид маркучи. Без мотори и електричество, само със силата на струята, която кара водата да излиза под налягане от накрайника. Ez Jet Water Cannon е снабден с дюза с осем различни настройки на струята, според вашите нужди и предпочитания. Използвайте Ez Jet Water Cannon за поддръжка на семейния автомобил. Ez Jet Water Cannon с 8 модела на пръскане притежава контейнерче, в което да добавите препарат или сапун. Ez Jet Water Cannon е идеално средство за измиване на автомобили, градини и алеи, високи и труднодостъпни прозорци и много други.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Изключително лесен за употреба, с много приложения, лек и компактен, той ще стане Ваш пръв помощник в чистотата! Изграден от висококачествени материали, снабден с връзка към маркуч и диспенсър за сапун, този пистолет е просто незаменим! Накрайникът на водният пистолет Ez Jet Water Cannon е универсален и разполага с осем режима на разпръскване на водата. Благодарение на резервоара за препарат и специалния режим на пистолета за тази цел, Вие ще можете да измиете дори и най-упоритите замърсявания! Също така диспенсера може да се използва и за пръскане с препарати за наторяване или против вредители по растения.


ДИЗАЙН:

Изграден от висококачествени материали, снабден с връзка към маркуч и диспенсър за сапун, този пистолет е просто незаменим!


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Дебела струя;

Тънка-точна струя;

Конусовидна струя;

Цилиндрична струя;

Метла“ в ляво;

Хоризонтална „метла“;

Вертикална „метла“;

Размери: 43x15 см;

Диаметър на отвора, който изпръсква водата: 5 см;

Тегло: 324 гр.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1 бр. Накрайник Ez Jet Water Cannon;


1 бр. Контейнерче за препарат


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:21 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 271
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar