Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 05 мар, 09:50 ч.
1647 Комплект от 3 бр. силиконови капаци за съхраняване на храна
9 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Силиконови капаци Stretch and Fresh - комплект 3 бр.

Комплектът съдържа четири броя силиконови капака за съхранение на храна Stretch and Fresh, които са в три размера. Той ще улесни ежедневието и дейностите в кухнята. Капаците могат да се използват, когато сте на къмпинг, пикник или просто искате да зарадвате близките си, като им занесете домашно приготвена храна.


ОПИСАНИЕ:

Силиконовите капаци са подходящи за употреба в микровълнова фурна, хладилник и фризер. С тяхна помощ, без проблем можете да съхранявате вече нарязани пресни плодове и зеленчуци, супи, други сготвени ястия, сладкиши, салати, ядки, топли и студени напитки. Може да покривате отворени опаковки на хранителни продукти – кутии, буркани, консерви. При всички случаи храната или напитките ще останат свежи за по-дълго време, като това няма да повлияе на вкуса им.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Покрийте с подходящ капак съда, в който ще съхранявате храната. Той ще прилепне по ръба идеално, създавайки херметическа среда. Материалът, от който са изработени капаците не влияе на качеството на храната. Почистват се лесно с вода или, при нужда, с веро или в съдомиялна машина. Подходящи са всякакъв вид храни – течни и твърди. Няма опасност от разливане или изсипване. Спомагат за опазването на околната среда и за намаляване на свръх употребата на пластмаса и найлон, поради факта че могат да се използват многократно. Ще сведат до минимум честата употреба на найлонови торбички и домакинско фолио, което от своя страна ще спести на домакинството доста разходи.


ДИЗАЙН:

Капаците са изработени от мек висококачествен екологичен силикон, който е устойчив, както на много ниски, така на много високи температури. Имат квадратни форми. Прозрачни са и това позволява да се види какво се съхранява под тях. Комплектът съдържа три различни размера. Повърхността на капаците е релефна. Те са издръжливи и имат свойството да се разтягат до три пъти. Прилепват плътно по линията на съда, който покриват, независимо от формата и размерите му.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размери:

Малък капак: 9/9 см. – 1 бр.;

Среден размер: 14/14 см. – 2 бр.;

Голям капак: 19/19 см. – 1 бр.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:11 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 275
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar