Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 03 апр, 13:32 ч.
Игра, Моята България 13012
21,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Играта съдържа:
игрално поле
50 карти със снимки и данни
1 зар
2 пионки
упътване за играта
таблица за оценка на знанията
Игра, Моята България

“Моята България” е образователна игра, която се стреми да посее зрънце любов във всяко детско сърце, от което да покълне най-чистото чувство, наречено родолюбие. За целта в играта са включени 50 природни и културни забележителности от нашата Родина. По увлекателен начин те грабват вниманието на малчуганите и ги пренасят в едни от най-забележителните кътчета на страната. Игралното поле е географска карта на България.

Правила на играта:
Преди започване на играта играчите разучават данните за забележителностите и си поставят оценки в приложената таблица. Първият играч избира по кой път да играе – жълтия или червения и взема същия цвят пионка. Раздават се по 25 броя карти на всеки играч. Движението на пионката напред по пътя е според показанията на зарчето.
По време на играта се преминава през различни препятствия (точки и звезди) където могат да се печелят карти и да се печелят или губят позиции. Играчът, който първи пристигне на финала, тегли 3 карти от противника, разказва подробности за забележителностите и ако се справи добре ги получава.
В резултат на играта се печелят или губят карти, които на финала носят допълнителни точки – за всяка карта по 2 точки.
Играта приключва след финиширане и на двамата състезатели. Класиралият се първи получава 20 токи, а втория – 10 точки. Победител е играчът, който има най-голям сбор точки от финиширането и точките от броя на картите. Максималния брой точки, които той може да събере е 120.


PREMIUM
5544 рейтинг
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 09:46 ч.
https://www.marisa.bg
гр. Русе
Русе
Карта
Преглеждания: 368
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar