Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 09 апр, 18:10 ч.
Интелектуална игра IQ Дубъл 10, за деца 5+ Код: в-206.410675
12,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Интелектуална игра IQ Дубъл 10, за деца 5+

Дубъл 10 – Игра с карти за деца над 5 години, която ще помогне на децата бързо да овладеят навиците на смятане на ум.

В играта могат да участват от 2 до 6 играчи. Целта на играта е да бъдат открити по- бързо еднакви картинки върху двете карти, сборът на цифрите от които е 10.

Картинките и върху двете карти трябва да бъдат еднакви. След като играчът открие еднакви картинки върху две карти, сборът от които е 10, той обявява например “Кораб ” 10 и прибира тази карта при себе си.

Върху всяка карта са изобразени 6 различни картинки с цифрови индикации от 1 до 9. Преди началото на играта играчите се разполагат около масата и на всеки играч се раздава по една карта. Останалите карти се слагат в средата на масата с лице надолу. Избира се водещ, който ще обявява началото на всеки рунед. По команда Старт! играчите обръщат своите карти, а водещия обръща горната карта от купчината карти в средата на масата. Играчът пръв открил съвпадащата картинка от своя карта и откритата карта в средата на масата , общия сбор от които е 10, обявява това и прибира тази карта и я слага върху своята карта. След това водещия обръща пак нова карта и играта продължава, докато не свършат картите в средата на масата. Ако върху откритата карта няма съвпадащи картинки с картинките на играчите, или ако сборът от тях не е 10 , тогава тази карта се слага най- отдолу в тестето и се обръща нова карта. Победителят е този , който събере най- много карти.

Играта може да улесни за по малки- деца, по начин, чете да намират не картинки, сборът от които ще е 10, а само еднакви картинки върху две карти. Също така може да бъде улеснена, ако не трябва да се търсят еднакви картинки, а различни картинки, но сборът на цифрите да е 10. Като вариант нза игра може да бъдат търсени картинки, сборът от които е най- голям. Вариациите са много, играчите могат сами да улеснят или да усложнят играта.

  • 54 карти
  • 14 символа
  • за деца 5+
  • В кутия
Изпращаме поръчки над 20 лв
PREMIUM
5544 рейтинг
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 09:46 ч.
https://www.marisa.bg
гр. Русе
Русе
Карта
Преглеждания: 503
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar