Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 01 май, 17:32 ч.
1848 Поставка за зареждане на телефон за контакт
4 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Използвай максимално пространството около контакта с практична закачалка за зареждане на телефон

Това се случва постоянно: искате да заредите телефона си и включвате зарядното в контакта, но … О, колко неприятно – самият той няма къде да бъде поставен! Не е никак добре да виси на кабела си, затова трябва бързо да намерите стол или помощна масичка, върху които да го сложите. Всеки път мърморите под носа си, че не може да продължава така, убедени сте, че се нуждаете от някакво практично и универсално приспособление. И то е вече тук – страхотна поставка за зареждане на телефон, която слага край на „трошенето“ на нерви и осигурява безопасността на скъпото ви устройство по време на неговото зареждане в контакта.


Тази лека, но завидно здрава и устойчива поставка за зареждане на телефон ще бъде в помощ на цялото семейство. Щом нечий телефон се изтощи, тя е винаги на разположение. Бързо, лесно, комфортно – няма нужда да се тревожите за нищо, поставката гарантира, че мобилният ви телефон няма да се изплъзне и падне по време на зареждането. Тя фиксира корпуса отлично, така че дори и палавият ви домашен любимец няма шанс да го събори.


Същевременно дизайнът й е толкова елегантен и стилен, че напълно се слива с останалата част от декора на всяка стая! Поръчайте уникалната поставка за зареждане на телефон още сега!

Характеристики:

Размер: прибл.11х5см

Цвят: бял

Комплектът включва:

Стойка за контакт за зареждане на телефон - 1 бр.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 10:29 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 299
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar