Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 03 май, 19:07 ч.
3309 Универсален ъглов предпазител за шкафове и чекмеджета
4 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • ЧЕРЕН

  • БЯЛ

  • КАФЯВ

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Заключалка - предпазител за шкафове и чекмеджета

Шкафовете - едни изцяло нови светове, пълни с толкова интересни неща, чакащи да бъдат открити. Предпазителят осигурява надеждно заключване, предотвратявайки наранявания и инциденти на малките "изследователи". Монтира се лесно от външната страна на мебелите. Заключването е подходящо за всички мебели.

Монтирането става бързо, просто премахнете лепенките, позиционирайте и притиснете силно. Специалното лепило, Ви гарантира сигурно захващане и премахване без остатък.

С помощта на предпазителя за шкаф, чекмедже и други мебели ще осигурите сигурност и безопасност на Вашето бебе или малко дете. Заключалките помагат да предотвратите отваряне на шкафове, чекмеджета и вратички от малките деца, които обожават да изследват заобикалящата ги среда.

Заключалка, която се поставя под ъгъл, налична в бял, кафяв и черен цвят. Размери: широчина - 4 см, дължина на всяка от двете страни в заключено състояние - 7см.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:45 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 815
Отмени