Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 05 мар, 09:53 ч.
2498 ПОДВИЖНА ЕТАЖЕРКА НА КОЛЕЛА ЗА БАНЯ И КУХНЯ С 3 ИЛИ 4 РАФТА
33 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • БЯЛ
РАЗМЕР

  • 3 РАФТА - 72*54.5*12см. - 33лв

  • 4 РАФТА - 102*54.5*12см. - 40лв

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Органайзер етажерка на колелца, с който ще спечелите много място

Дори да сте в настроение да спорите, трябва да знаете, че жените никога не грешат и не са виновни. Никога!

Особено пък, че банята е малка!

Баните никога не разполагат с достатъчно пространство за душ-гела, шампоана, балсама за коса, маската за коса, маската за лице, кола-маската, пудрата, другата пудра, фон-дьо-тена, 24-те молива за очи, самобръсначката, епилатора, сешоара, машата, пресата, пинсетите, кърпите за лице, кърпите за ръце, кърпите за коса, кърпите за тяло, интимните кърпи, мокрите кърпи, четките за зъби, четките за коса, тампоните, памука и всички останали дреболии, без които не можем.
Списъкът е много дълъг, но вместо да продължаваме с него ти представяме безспорния хит в банята - органайзер етажерка, с който ще спечилите много място. Той е изграден така че да заема малко място, но в същото време да побира голям на брой предмети. Сложете край на хаоса в банята или тоалетната.

Да не говорим, че тази етежарека е толкова универсална, че можете да я използвате навсякъде из цялата къща - като етажерка в кухнята, в банята, в тоалетната, в спалнята, в мокрото помещение, в килера, в детската стая..... въображение ви трябва само, въображение.....и желание да зарадвате любимата жена да може да държи всичко на една мисъл разстояние! Не им е лесно на жените, да не мислите?!

Характеристики:

• Размери на етажерка с 3 рафта – 72 х 54 х 12;

• Размери на етажерка с 4 рафта - 103 х 54 х 12;


• Изработен от здрави и безопасни материали.


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:48 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 944
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar