Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 16 апр, 12:46 ч.
Автоматична Поилка за Зайци - комплект нипел и съд - 1 литър квадратен - Арт. №: 24320
7,60 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Работно време
от Понеделник до Петък
Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа

Тази поилка се използва за поене на зайци. Съдържа пластмасов резервоар с шарнирно отварящ се капак, в основата напоителна нипелна поилка от неръждаема стомана. Благодарение на поцинкованата метална скоба, тази поилка може да се монтира на всякакъв вид мрежа, решетка или клетка. Скобата към комплекта дава възможност да регулирате височината на монтаж, като същевременно може да бъде поставена отвън или отвътре в клетката. Нипелната поилка не позволява изтичане на вода и запазва пода сух. Изработен от удароустойчива пластмаса с европейско качество, като предвидения полупрозрачен цвят на контейнера улеснява следенето на количеството вода в него. Пълненето на резервоара става отгоре, през подвижен отваряем капак. Предимството на тази поилка е капацитетът за съхранение на вода от 1 литър, предотвратява изтичане на вода и също така е лесна за почистване и пълнене. Не позволява замърсяване на водата, така че успешно се използва и за прилагане на лекарства и лечения във вода на зайците.

Тази компактна поилка в бяло и зелено може да се използва за много животни. Благодарение на стандартната поцинкована монтажна скоба, поилката може да бъде монтирана към почти всяко помещение с миг на око. Гарантираният нипел без течове поддържа постелката чиста и суха и намалява отпадъците.

Изключително силен PPC устойчив на слънце и замръзване!

Поилката трябва да издържат на всякакви метеорологични условия. Но въпреки това, дори в средата на лятото или по време на силен студ, те трябва да правят това, за което са създадени. Ето защо ние избрахме тази поилка за пиене от устойчива на замръзване PPC-пластмаса. Разбира се, системите за пиене няма да работят при температури под точката на замръзване. Но при замразяване тази поилка определено няма да се счупи. Обезцветяванията са в миналото и продължителността на живота е удължена. Това е страхотно, защото по този начин използваните цветови комбинации са красиви за гледане дори след години употреба.

Устойчива на замръзване PPC пластмаса
Подходящ за зайци , морски свинчета и гризачи .
Лесен за презареждане в помещението, благодарение на шарнирния капак
Винаги чиста вода
Поцинкована монтажна скоба
Устойчиви на цветовете благодарение на UV-устойчивото допълнение към PPC
Непропусклив нипел от неръждаема стомана с европейско качество
комплект съд, метален нипел за зайци и скоба за закрепване
бърз и лесен монтаж
цвят - бяло зелен или жълто зелен (според наличността)
обем - 1 литър
размери - 90 х 90 х 180 h мм.

Оценка 4.6 от 120 гласа.
1 рейтинг
В Bazar.BG от 28 август 2019г.
Последно активен вчера в 10:28 ч.
гр. Божурище
София област
Карта
Преглеждания: 1048
Отмени
гр. Божурище, София област
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar