Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 07 май, 08:43 ч.
2499 Водоустойчив ъглов рафт за баня
16 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ SNAP UP

Практична и удобна етажерка за баня, която ще организира всичките ви любими козметични продукти и аксесоари, така че да ви бъдат под ръка. Етажерката е проектирана за ъглите на банята, където няма да ви пречи и обикновено винаги има място. Монтира се лесно и е издръжлива. Лесно се почиства.
Превърнете всеки ъгъл в полезно пространство с рафта за поставяне на вещи. Премахва се също толкова лесно, без да повреди стената. Рафтът Snap Up Shelf се монтира лесно - просто поставете в желания ъгъл и натиснете дръжката за налягане, за да се закрепи. Монтира се върху мрамор, гипсокартон, стъкло, плочки - практически всяка повърхност. Поставете удобно желаните от Вас вещи – шампоани, балсами, душ гелове и други.

Характеристики:

Модел - Snap Up Shelf

Материал: ABS + PPR


Цвят: Бял

Материал: пластмаса

Размери: 23 х 23 х 4,5 см.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:07 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 432
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar