Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 11 мар, 08:07 ч.
3032 Кошничка за сервиране на пържени картофи и хапки
5,80 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • ЗЛАТИСТ

  • СРЕБРИСТ

  • РОЗОВО ЗЛАТО


Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Метална кошничка за сервиране на картофи

Кошницата за сервиране може да се употребява за сервиране на пържени картофи, чипс, пържени тиквички, калмари, скариди, дребна риба, панирани хапки и много други. Изключително стилна за сервиз в заведения, барове, бистра, ресторанти и др. Кошницата се употребява обикновено, като в нея се постеле хартия за сервиране и тогава се поставя в нея храната.

Много често кошницата за сервиране се комбинира с дървена дъска за стил. Масово се сервират пържени картофи към бургери и други бързи храни. Освен стил и красота, кошницата за сервиране придава модерен стил на заведението, в което се употребява.

Освен с дървена дъска, много често се комбинира с емайлирани съдове. Практикува се често да се сервира сос в емайлирано канче към пържените картофи. Кошниците за сервиране са навлезли масово в заведения не само в България, а и в цял свят.

Характеристики:

Материал: стомана

Размери: 10.5*8.5*6.5см.

Дължина на дръжката 8.5см.

Цвят: златист, розово злато и сребрист

Цената е за 1бр. кошничка




PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:07 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 675
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar