Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 05 мар, 09:50 ч.
2555 Диамантени плочки за заточване на ножове,
10 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
МОДЕЛ

  • ГРИТ 400

  • ГРИТ 1000

  • ГРИТ 600

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Диамантени плочки за точене на ножове

Дори и най-скъпият твърд нож с течение на времето се изтъпява, в резултат на което е необходимо да го изострите. Това може да се направи в работилницата или самостоятелно, ако у дома има специално точило. За тази цел създадохме камъните. Които са не само практични, но и впечатляват със своя дизайн и изработка за да паснат на всеки интериор от дома.

ОСОБЕНОСТИ:

Проектиран с мини размер, лесно е да се вземе за къмпинг или да се използва като инструмент за заточване в кухнята и градината. Той е с дебелина само 1 мм, като отнема малко място и може да се фиксира върху всяка плоска повърхност, много удобна за използване. Подходящ е за заточване и оформяне на остриета от твърда стомана. Идеален за кухненски инструменти, ножици, нож, инструмент за бръснене и др. Могат да се използват както за директно точене , така и за поставяне на заточваща система с фиксиран ъгъл.

ДИЗАЙН:

На повърхността на този камък е гравиран образец, наподобяващ пчелна пита. Диамантеното покритие е надеждно и износоустойчиво, необичаен дизайн: на повърхността на този камък е гравиран образец, наподобяващ пчелна пита. Диамантеното покритие е надеждно и износоустойчиво. На обратната страна има лепкава повърхност, която предотвратява плъзгането на лентата. Използвайте диамант като абразивен материал, по-ефективен от нормалния бруск и по-малък риск от увреждане на ръбовете.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ:

В прегледите се препоръчва леко да се намокри преди употреба. Благодарение на това процесът на заточване на ножовете ще бъде по-лесен и по-бърз. Сред недостатъците, потребителите споменават тънкостта на камъка, трудно е да се задържа в ръка. За да отстраните това неудобство, можете да залепите камъка към всякаква повърхност, да направите дръжка. Това го прави практичен и функционален.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тип: Диамантен камък за заточване на ножове;

Модел: MD6;

Материал: Диамант;

Цвят: Сребрист;

Вариант 1: Грит 400;

Вариант 2: Грит 600;

Вариант 3: Грит 1000;

Размери 15х 6,3см х 1мм;

Тегло: 75 гр;

*Забележка: Реалният цвят на артикула може да се различава малко от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1х Точило за ножове;


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 11:48 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 580
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar