Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 01 май, 21:52 ч.
2707 Многофункционаен сгъваем леген
15,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
МОДЕЛ

КРЪГЪЛ

КВАДРАТЕН

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Многофункционаен сгъваем леген
Многофункционалният, сгъваем леген пести място и е идеален за ползване вкъщи или градината или пък да го вземете с вас на къмпинг или риболов. Легенът има двойни дръжки, което позволява по-лесно пренасяне, когато е препълнен.

Има здрав, пластмасов ръб в горния и долния край, предоставя допълнителна стабилност. За улеснение при миене легенът е снабден с отводнител със силиконово капаче. Може да се ползва и като кошница. Подходящ за съдомиялна машина!Сгъваем сушилник за съдове
Практично решение за малки кухни и ограничено пространство. Сгъваемият сушилник е страхотно, кухненско приспособление, което е практично, спестява място и Ви помага да организирате кухнята. Сушилникът се сгъва и разгъва с едно движение, има отделения за съдовете и приборите. Когато не го използвате, просто го прибирате в някой от кухненските шкафове. Така кухненският Ви плот винаги ще бъде свободен и пространството в кухнята организирано идеално! Сушилникът е изработен от здрава пластмаса и мека гума за лесно сгъване и разгъване.
Диаметър: 37.5см.
Височина (разгънат): 16.5см
Височина (сгънат): 5см.
Материал: силикон + PVC

PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:07 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 1305
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar