Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 05 мар, 09:50 ч.
0676 Гел за почистване на труднодостъпни повърхности
5 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Гел за почистване на труднодостъпни повърхности - Super Clean Gel

Всички уреди с клавиатури, дистанционни и др. джаджи с бутончета, с които е пълно ежедневието ни и бита, в един момент се напълват с прах и боклучета. Тогава става страшно – ами сега как ще го почистя това?

Super Clean Gel е решението на вашият проблем. Създаден от мек гел материал, със Super Clean Gel лесно премахвате прах, косми и трохи от трудни за почистване повърхности и навсякъде, където е нужно. Почиствате прах и мръсотия от компютърни клавиатури, лаптопи, мобилни телефони, принтери и дистанционни устойства. Може да го използвате много удачно и за почистване на вътрешността на автомобила.

Магическият гел не оставя следи и остатъци след себе си. Просто го натиснете на мястото, което искате да почистите, отлепете го и готово. Не изисква триене! Не остава по ръцете, безвреден за вашето здраве. Убива голям процент от бактериите по повърхността на предметите.

Употреба

Може да го използвате многократно, за почистване на труднодостъпни места. Пазете от директна слънчева светлина, на сухо място. За да запазите адхезивнте му свойства по-дълго време, използавйте само със сухи ръце! Пазете от деца! След употреба го приберете обратно в пликчето и го затворете добре. Гелът е биоразградим на 95%. Цвят – случаен.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 10:29 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 127
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar