Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 11 мар, 08:08 ч.
1177 Нинджа инструмент за портфейл
6 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Нинджа инструмент за портфейл

Представяме ви най-гениалното изобретение за всеки ценител на компактността - Wallet ninja 18 в 1 мултифункционален инструмент за портфейл. Този шедьовър е повече от специален. Той ще се превърне в най-добрия ви приятел, който ще бъде винаги с вас и ще ви помага във всяка една ситуация. При това, заема място, колко една банкова карта. Какво повече му трябва на човек? Побързайте да се сдобиете с него и не забравяйте да подарите и на приятели. Защото това е страхотен инструмент, подходящ за моментите, в които не сте вкъщи и нямате под ръка нужните джаджи, за да поправите нещо, например.


ОПИСАНИЕ:

Оригиналният инструмент Wallet Ninja 18 в 1 е перфектният подарък за всеки, който обича практичността и удобството. Без значение дами или господа, всички ще бъдат възхитени. Идеалният помощник за всяка ситуация ще улесни ежедневието ви. Комбинира в себе си множество инструменти, посредством които с лекота ще можете да завивате болтове, да отваряте консерви или бутилки, да режете хартия и още куп други дейности. С малко повече въображение можете да го използвате и като поставка за смартфон, създавайки си допълнително удобство.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Използва се изключително лесно. Многофункционалният инструмент включва в себе си: отварачка за бутилки, отварачка за консерви, приспособление за отваряне на писма, приспособление за изваждане на пирончета, линийка в сантиметри и инчове, стойка за смартфон, белачка за плодове и зеленчуци, четири различни отвертки, шест гаечни ключа - №2, №4, №6, №8, №10, №12. С други думи, спестява средства и нуждата от закупуване на всички тези инструменти. А носенето му не изисква никакви усилия.


ДИЗАЙН:

Инструментът е изработен от четирикратно закалена неръждаема стомана, което значи, че няма опасност да ръждяса при продължителна употреба. Дизайнът му е многофункционален. Съчетава в себе си 18 инструмента. На външен вид е черен, като за улеснение всеки инструмент е обозначен с бял надпис. Има размерите на кредитна карта и без проблем може да се побере в джоба, портфейла или малката дамска чантичка. Одобрен е за носене по време на полет, според TSA. Дебелината на инструмента е 1,5 милиметра.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размери: 85 мм * 55 мм * 2 мм.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

Wallet ninja 18 в 1 мултифункционален инструмент за портфейл.


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:21 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 227
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar