Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 07 мар, 16:50 ч.
3044 Уред за автоматично разбъркване на карти за игра
21,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Уред за автоматично разбъркване на карти за игра

Знаете ли, че за да се разбъркат добре картите от предишно раздаване в стандартно тесте от 52 карти трябва да се цепят поне девет пъти. За много играчи това е досадно задължение преди всяко раздаване. А и трябва да имате доверие на раздаващия, защото с достатъчно тренировки всеки може да се научи да наглася картите при раздаване.

Елиминирайте всякакви подобни съмнения, както и досадата от многократното мешане на карти с тази автоматична машинка за разбъркване на карти. Машинката може да работи с едно или с две тестета карти, а разбъркването става за секунди.

Потопете се в истинска казино обстановка с този перфектен аксесоар за всякакъв род игри с карти – от покер до белот и сантасе. За да бъде вашата игра още по-приятна, осигурете си тази удобна и практична машинка, която бързо и лесно ще размеси тестето за игра.

Достатъчно е да разделите картите, да ги поставите от двете страни на уреда и да натиснете бутона.

Уредът работи с батерии - 4 х 1,5 волта

Комплектът включва:

Машинка за разбъркване на карти - 1 брой


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:26 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 444
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar