Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 30 апр, 10:02 ч.
2151 Метална поставка за сешоар
8,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Поставка за сешоар, хром, с практичен държач за кабел

Поставката за сешоар ще ви помогне да държите сешоара на удобно и достъпно място. Изработена от хромирана стомана, лесна за монтаж.

Сешоарът е един от основните инструменти на фризьора. С него завършва почти всяка операция, без значение дали е подстрижка, боядисване, измиване с подхранване на косата или къдрене. Къде ще го държите, така че да ви бъде максимално удобно да го достигате? Препоръчваме да заложите на тази чудесна метална поставка за сешоар.

Поставката е изработена от качествена неръждаема стомана с изящно хромирано покритие. Здравината на този помощен аксесоар е гарантирана, което означава, че ще ви служи вярно в продължение на дълги години. Пластмасовите стойки, с каквито са оборудвани работните фризьорски колички не могат да се похвалят със същата устойчивост на нагряване и натоварване.

Металната поставка е с приятен дизайн. Моделът е с форма на спирала, като отворът отговаря на големината на почти всички модели професионални сешоари. Поставката е пригодена за стенен монтаж, като са направени и отвори за качествено и лесно укрепване посредством дюбели и болтове. Закачена на стената, стойката е защитена от всякакво повреждане, както и сешоарът, в който вероятно сте инвестирали значителна сума пари.

Рядко си даваме сметка колко тежка и уморителна е работата на фризьорите. Почти целия си работен ден те прекарват на крак, извършвайки множество движения, касаещи изготвянето на фризурите и набавянето на нужните инструменти, уреди и консумативи. С това наше предложение ще можете да си спестите излишните движения.

Поставка за сешоар за стена, особено ако бъде поставена на удобно разстояние от работното ви място, ще ви помогне да удължите живота на професионалния си сешоар, но по-важно – ще улесни работата ви, което значи че ще бъдете по-малко уморени в края на работния ден.

Изделието е с красива визия и отлично качество, а ние ще ви зарадваме и с изключително ниската му цена. Задължително добавете и този стилен аксесоар към направената до момента поръчка. Когато обзавеждате салона си трябва да помислите за дори най-дребните детайли. Често малките неща се оказват тези с най-голямо значение.

Поставката за сешоар ще ви помогне да държите сешоара на удобно и достъпно място. Изработена от стомана, лесна за монтаж.

Характеристики:

Материал: стомана

Размери: 9/9/12.5 см;

Цвят – светлосив мат


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 09:46 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 241
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar