Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 12 апр, 05:59 ч.
Настолна/Нощна LED лампа за селфита с ефект слънце RGB + дистанционно 94766
11,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Прожекционните лампи за залез или Sunset Lamp са истинска интернет сензация благодарение на мрежи като TikTok и Instagram. Много блогъри започнаха да използват прожекционни лампи, за да правят селфита и снимки, и те излизат много ярки и сочни. Съгласете се, защото е доста трудно да направите перфектно селфи по залез слънце с камера на мобилен телефон. Е, тайната най-накрая е разкрита. Този трик с мигаща светлина може да се направи не като седите до прозореца, а с уникалната прожекционна лампа Sunset Lamp, която симулира залеза.



Ако създавате топла, модерна атмосфера в дома си, прожекционната лампа за събитието е чудесно решение за осветление. Ако искате да внесете слънчева светлина в стая с малко светлина, лампата за прожектиране на залез е най-доброто решение. Настолната лампа за прожектиране на залез, модерната LED лампа Rainbow може да се използва и за хола, като лампа за спалня, проектор, подова лампа, фотореквизит. Sunset Lamp ще създаде топла, уютна и романтична атмосфера за вас.



Характеристики



-дистанционно управление, с което можете да изберете един от 16 нюанса на блясък.



-Лампата с проекция на залез / изгрев проектира красив фон под формата на залез и създава приятна атмосфера. Изработен от висококачествени материали (алуминий и желязо).



-Енергийно ефективната LED лампа без отблясъци има дълъг експлоатационен живот.



-USB щепселът и превключвателят с бутони правят Sunset Lamp лесно и удобно устройство за използване.



-Светлината може да се проектира върху стените, тавана и пода. Използва се като фотореквизит. Колкото по-голямо е разстоянието, толкова по-голяма е проекцията. Ъгълът на осветителната глава може да се регулира и завърта на 180 градуса напред и назад.



-Приложим за интериорна декорация като романтична лампа за вашия дом (като хол, спалня, коридор) или бар, кафене и др.







В Bazar.BG от 15 януари 2016г.
Последно активен вчера в 04:05 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 362
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar