Зареждане...

лампи за таван

Оценка 4.5 от 87 гласа.
Намерихме 845 обяви
TOP обява
10,50 лв
30 лв
гр. Перник
60 лв
гр. Лом, Монтана
85 лв
с. Студен кладенец, Кърджали
16 лв
гр. София, Дървеница
50 лв
гр. Варна, Младост 1
60 лв
гр. Благоевград
15 лв
гр. Панагюрище, Пазарджик
14 лв
гр. София

Какви лампи за таван да изберем

Всяко помещение има нужда от различна формула за осветление. При по-големите зали лампите в полилея се комбинират с луни или стенни аплици. При по-малки стаи конкретни зони се осветяват от настолни осветителни тела. Във всеки от случаите обаче светлината, идваща от тавана е основна, а останалите – допълнения.

Защо са нужни лампите за таван

С тях е възможно най-качествено достигане до максимален периметър от помещението. Те могат да се поставят в центъра на тавана и имат и най-добри възможности за качествено насочване в различни посоки на светлинните потоци.

Какви видове има

 • Полилеи (висящи с от една до пет крушки);
 • Лампиони;
 • Плафониери;
 • Панели за осветление;
 • Със сензор (включват се при отчетено движение);
 • Луминисцентни лампи;
 • Луни за окачен таван;
 • Лед пана.

Защо да изберем Bazar.bg

При нас ще намерите всичко, което се предлага в магазинната мрежа, само че на по-ниски цени. Разделът ни има десетки страници с обяви, сред които:

 • Осветителни тела с модерна визия;
 • Нови или винтидж модели;
 • За детска стая;
 • Висящи;
 • Спотове;
 • Други.

Вашето жилище заслужава топ дизайн и качество. Купете ги изгодно в Bazar.bg!

Спотове Плафони Пендели и абажури Плафониери За окачен таван Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Лампи за таван в гр. София Обяви за Лампи за таван в гр. Варна Обяви за Лампи за таван в гр. Пловдив Обяви за Лампи за таван в гр. Сливен Обяви за Лампи за таван в гр. Стара Загора Обяви за Лампи за таван в гр. Плевен Обяви за Лампи за таван в гр. Бургас Обяви за Лампи за таван в гр. Хасково Обяви за Лампи за таван в гр. Русе Обяви за Лампи за таван в гр. Севлиево Обяви за Лампи за таван в гр. Димитровград Обяви за Лампи за таван в гр. Шумен Обяви за Лампи за таван в гр. Казанлък Обяви за Лампи за таван в гр. Ямбол Обяви за Лампи за таван в гр. Пазарджик Обяви за Лампи за таван в гр. Благоевград Обяви за Лампи за таван в гр. Добрич Обяви за Лампи за таван в гр. Ловеч Обяви за Лампи за таван в гр. Габрово Обяви за Лампи за таван в гр. Видин Обяви за Лампи за таван в гр. Несебър Обяви за Лампи за таван в гр. Търговище Обяви за Лампи за таван в гр. Враца Обяви за Лампи за таван в гр. Велико Търново Обяви за Лампи за таван в гр. Ботевград Обяви за Лампи за таван в гр. Кърджали Обяви за Лампи за таван в гр. Смолян Обяви за Лампи за таван в гр. Горна Оряховица Обяви за Лампи за таван в к.к. Слънчев бряг Обяви за Лампи за таван в гр. Карлово Обяви за Лампи за таван в с. Главиница Обяви за Лампи за таван в гр. Панагюрище Обяви за Лампи за таван в гр. Силистра Обяви за Лампи за таван в гр. Костенец Обяви за Лампи за таван в гр. Лом Обяви за Лампи за таван в гр. Костинброд
Подобни предложения: Бебешки аксесоари за стаи , Малки преносими кошари , Малки обяви айтос