Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 15 мар, 15:08 ч.
3847 Лепящи акрилни огледала
2,20 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя



Шестоъгълни лепящи огледала от акрил - Огледала хексагони

С тези самозалепващи огледални плочки ще промените и оживите интериора за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство, интересни отражения и игри на светлините у дома. Шестоъгълната форма /пчелна пита/ позволява разнообразие от комбинации и дизайни.

Отразителните качества на акрила са идентични с отражението на огледалата от стъкло. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави изключително лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни.

Огледални плочки за декорация в хол, спалня, кухня, баня, коридори и др. Подходящи за всяка неронлива и гладка повърхност: фаянсови плочки, дърво, стени, на хладилници, интериорни врати, мебели, стъклени витрини и прегради, гардероби, тавани, пластмаса и др.

Огледала с лепящ слой на гърба. Подгответе повърхността за монтаж, като я почистите от вода, прах, мазнини, до гладка, чиста и здрава основа, изчакайте да изсъхне. След монтажа на огледалата отлепете предпазващото от надраскване фолио и се насладете на резултата.

За почистване на огледалата използвайте мека кърпа навлажнена само с вода, без химикали и разтворители.


Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 2 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 11:10 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 687
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar